Home > Uitvaartverzorger

Waarop baseer jij de keuze voor een uitvaartverzorger?   

Kies je voor het regelen van een uitvaart voor één van de grote partijen of gaat je voorkeur uit naar een kleine uitvaartverzorger die snel ter plaatse is en daardoor letterlijk dichtbij je staat? Zijn de wensen van de overledene bekend en weet je precies wat je moet doen of kun je toch een helpende hand gebruiken? Een ervaren uitvaartverzorger neemt je veel taken uit handen, bewaakt tijdlijnen en begeleidt je op een manier die jij wenst.

  Waar helpt een uitvaartverzorger je mee?

  Na een overlijden is er veel te doen en te regelen. Deze periode is altijd emotioneel en zeker als het overlijden onverwacht is, komt er veel op je af. Vermeer Uitvaartzorg helpt je bij alle onderdelen van het uitvaartproces die je niet zelf wilt of kunt regelen. Met onze kennis en ervaring ondersteunen we je bij het maken van passende keuzes.

  Wij helpen je voor de uitvaart met het op een respectvolle manier wassen, aankleden en opbaren van de overledene en denken met je mee over zaken die een rol spelen tijdens de uitvaart. Enige tijd na de uitvaart kijken we samen terug op het afscheid en dan horen we graag hoe we je nog kunnen helpen.

  Peter Vermeer is de uitvaartverzorger bij jou de in de buurt die je met kennis van zaken op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert. 

  Rust de uitvaartzorg voor een naaste op jouw schouders of is dat niet aan de orde maar wil je meer weten over de uitvaartzorg? Neem gerust contact met ons op via 0591 – 22 79 22.

  Wij werken o.a. in de buurt van: Emmen, Coevorden, Hoogeveen

  Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

  Wat doen na overlijden

  Tarieven

  Keuzes bij een uitvaart

  Vermeer Uitvaartzorg

  Alles voor een goed afscheid

  Dag en nacht bereikbaar

  Bel
  24/7 beschikbaar

  Vrijblijvend
  kennismaken

  Stuur ons
  een email