Over Vermeer

Vermeer Uitvaartzorg bestaat sinds 2012. In dat jaar besloot gediplomeerd uitvaartbegeleider Peter Vermeer zijn eigen uitvaartonderneming te beginnen, vanuit de wens om nabestaanden meer tijd en aandacht te geven.
Inmiddels is Vermeer Uitvaartzorg uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vaste medewerkers die samen met een team van vakmensen nabestaanden helpen bij het overlijden van een naaste.

Bel ons voor alle vragen die je hebt.
We zijn 24 uur per dag bereikbaar op 085 – 004 3963

Peter Vermeer, uitvaartondernemer

Ik ben 46 jaar, getrouwd met Marion, vader van 3 kinderen in de tienerleeftijd, woonachtig in Veenoord. Ik hou van lezen en wandelen. Van nature ben ik een rustige persoonlijkheid. Ik merk dat dit mensen helpt om zich te uiten.
Het mooie aan mijn vak vind ik, dat ik heel dicht bij mensen mag komen. Door ze in een korte tijd goed te leren kennen, kan ik afstemmen op wat voor hen belangrijk is en voorwaarden scheppen en ideeën aandragen die passen.
Om er honderd procent te zijn voor nabestaanden werk ik voor maximaal twee families tegelijk.

 

Marlies Zeeman, medewerker bedrijfsbureau

Ik ben 53 jaar, getrouwd met Marco en moeder van 3 jongvolwassen kinderen. Vanaf begin 2022 werk ik als medewerker bedrijfsbureau bij Vermeer Uitvaartzorg. Ik hou me voornamelijk bezig met marketing en klantenbeheer. Ook maak ik ontwerpen voor rouwkaarten en verzorg het drukproces. Ik vind het fijn dat ik achter de schermen een steentje mag bijdragen aan een eervol afscheid van dierbaren tijdens een verdrietige fase in het leven van mensen.

Veronique Reimer, uitvaartspreker /
ritueel begeleider

Ik ben 29 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en heb ruim 5 jaar geleden een opleiding gevolgd tot uitvaartbegeleider. In 2018 mocht ik stage lopen bij Vermeer Uitvaartzorg en tijdens die stage kwamen we erachter, dat spreken bij uitvaarten echt ‘mijn ding’ is. Ik ben goed in staat naar mensen te luisteren en ‘tussen de regels door’ dingen te horen die niet rechtstreeks gezegd worden.
Vervolgens schrijf ik in alle rust een goedlopend verhaal op basis van mijn aantekeningen en draag dat voor tijdens de uitvaart.
Als ritueel begeleider ben ik op de hoogte van allerlei rituelen, zowel kerkelijke als niet-kerkelijke. Ik kijk samen met de nabestaanden welke rituelen bij de overledene en bij de familie passen. Zo maken we er met elkaar een onvergetelijke uitvaart van, die -als het goed is- de eerste stap mag zijn in het proces van rouwverwerking.

Het zorgteam

Het zorgteam is onze vaste partner in de laatste verzorging van de overledene en is zowel voor ons als voor de nabestaanden van onschatbare waarde.
In de hectische periode meteen na het overlijden zijn de medewerkers van het zorgteam elke keer weer de stabiele factor die nabestaanden op gepaste wijze terzijde staan.

Al meer dan 500 families kozen
voor Vermeer Uitvaartzorg

9.8 uit 75 beoordelingen

Vijf redenen waarom je voor Vermeer zou kiezen

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email