Home > Over Vermeer > Verhalen van klanten

Verhalen van klanten

Het persoonlijk contact gaf een vertrouwensband

“Het geeft een gerust gevoel dat je voor jezelf weet dat het gaat zoals jij wilt, en dat de nabestaanden geen problemen hebben.”

Gerry Boes

Geweldige steun

“Ik wil je hartelijk bedanken voor wat je voor mij en mijn familie hebt gedaan. En ook de 2 dames: wat waren dat 2 geweldige dames, echt klasse!!! Jullie stelden mij zo op mijn gemak en zo gerust!
Ik zou iedereen aanraden gebruik te maken van jullie diensten.”

Sheila

Een erg mooi en liefdevol gebaar

“Waardering voor de verzorgers die mijn zus van het hospice naar het uitvaartcentrum hebben gebracht. Ze legden een bloem op het bed nadat we de kamer met mijn zus verlieten. Dat vonden wij een erg mooi en liefdevol gebaar/ detail.”

Yvonne Neutel

Regie waar nodig en vrijheid waar wij dat wilden

“In de plotselinge situatie van het overlijden van mijn vader,
heeft Peter ons fantastisch ondersteund.
Regie waar het nodig was en vrijheid waar wij dat graag wilden en mogelijk was.
Wij zijn hem als familie daar erg dankbaar voor.”

Björn de Vries

Ik heb in een vertrouwde omgeving rustig afscheid kunnen nemen

“Ondanks het enorme verdriet, denk ik met een goed gevoel terug aan de week na het overlijden van mijn lieve man Ko.
Met name de respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer, bij het balsemen en thuis opbaren van Ko heeft veel voor mij betekend. Hierdoor hebben ikzelf, familie, vrienden, kennissen en buren, 4 dagen in een vertrouwde omgeving, bij Ko kunnen zitten en rustig afscheid van hem kunnen nemen.”

Magda Savonije

Denkt mee en is niet opdringerig

Zeer rustig en vriendelijk echt in dit soort omstandigheden aanrader. Denkt mee en is niet opdringerig zeer prettig voor ons geweest.

profile-pic
Peter Kerst, Zuidlaren/Groningen

De uitvaart was tot in de puntjes georganiseerd

Wanneer uitvaartverzorging niet je regelmatige bezigheid is, komt er bij een overlijden veel op je af. Peter Vermeer mocht recentelijk de uitvaart van mijn schoonvader begeleiden. Ondanks dat je in korte tijd veel keuzes moet maken (denk aan aantal kaarten, aantal te verwachten bezoekers, enzovoort) wist hij precies de juiste balans te vinden tussen aandringen op een resultaat en ruimte te laten om tot zo'n besluit te komen. Toch was hij duidelijk over de deadline (wel een bijzondere term binnen deze context). Ook wist hij gepast om te gaan met zijn (organisatie) belang en de belangen van de familie. De uitvaart zelf was tot in de puntjes georganiseerd en de introductie van de sprekers en elke afkondiging was top. Ook werd er heel goed ingespeeld op laatste termijn wijzigingen. Chapeau. Mocht ik ooit in de omgeving van Emmen een uitvaart te organiseren hebben, weet ik zeker dat ik Peter weer ga bellen. Ik beveel ieder ander aan, datzelfde te doen.

profile-pic
Milco Schmidt, Emmen

Zeer professionele, toegankelijke begeleiding

Meneer Vermeer is zeer professioneel, behulpzaam, vertrouwenwekkend, toegankelijk en benaderbaar. Hartelijk dank voor uw begeleiding.

profile-pic
Hans van der Meulen, Assen

Ik beveel dit bedrijf zonder aarzelen aan

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Peter Vermeer en zijn team. Ik zou dit bedrijf zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een warme professionele en persoonlijke uitvaartverzorging.

profile-pic
Gieneke Westerhof, Nieuw-Amsterdam / Emmen

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan het definitieve afscheid hebben wij een heel fijn gevoel overgehouden

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Peter tot aan het definitieve afscheid van mama, hebben wij een heel fijn gevoel overgehouden. Ook zijn we Jennie dankbaar voor de fijne begeleiding met de laatste zorg. Peter heeft onze wensen heel goed opgepakt en daardoor waren er voor ons geen zorgen meer. Bedankt Peter!

Vriendelijke groet,
Herman, Stephanie en Lilian

profile-pic
Stephanie Smid - Aaij, Aalden / Hardenberg

Even extra langskomen was voor Peter geen probleem

Wij hebben de begeleiding tijdens de uitvaart van mijn zus, als zeer prettig ervaren. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht. Even extra langs komen was voor Peter ook geen probleem.

Ook waardering voor de verzorgers die mijn zus van het hospice naar het uitvaartcentrum hebben gebracht. Ze legden een bloem op het bed nadat we de kamer met mijn zus verlieten. Dat vonden wij een erg mooi en liefdevol gebaar/ detail.

profile-pic
Yvonne Neutel, Emmen

Zorgvuldig gekozen team vanaf de eerste zorg tot het levensverhaal van onze moeder.

Vermeer Uitvaartzorg heeft de uitvaart van onze moeder op een zeer zorgvuldige en respectvolle wijze verzorgd. Peter nam op gepaste afstand de volledige regie vanaf het allereerste moment en was op ieder tijdstip tot onze beschikking. Onze dank gaat ook uit naar zijn zorgvuldig gekozen team vanaf de eerste zorg tot het levensverhaal van onze moeder. Wij wensen Vermeer Uitvaartzorg veel succes en zullen zeker een beroep op Peter en zijn team doen mocht het in de toekomst nodig zijn. Kortom, wij bevelen Vermeer Uitvaartzorg van harte aan.

profile-pic
Peter Brongers, Hoogeveen / Fluitenberg

Aan al onze wensen werd voldaan

Beste Peter,

We hebben je begeleiding bij de uitvaart van mijn moeder als zeer prettig ervaren. Je was er heel snel. Alles werd goed geregeld. Het prettige was, dat je heel goed kon luisteren en aan al onze wensen werd voldaan. Je was makkelijk te bereiken maar verder hield je je op de achtergrond.

We kunnen je van harte aanbevelen bij anderen.

Met vriendelijke groet,

Gerda en Reinhard Heilmann

profile-pic
Gerda en Reinhard Heilmann, Hoogeveen / Fluitenberg

Peter straalde vooral de rust uit die wij nodig hadden

Door het plotseling overlijden van mijn man ontstond er een zeer onverwachte en emotioneel zware situatie. Peter toonde betrokkenheid, was vriendelijk maar straalde vooral de rust uit die wij nodig hadden. Hij neemt je dag voor dag bij de hand en stuurt je aan en begeleid je daar waar nodig is. Hij is op de achtergrond aanwezig en altijd bereikbaar . Door hem is de crematie zeer warm, liefdevol en respectvol verlopen.

profile-pic
Els Compeer, Noord-Sleen / Fluitenberg

Peter heeft ons vanuit een rustige, warme en respectvolle basishouding bijgestaan

In de verdrietige en overweldigende tijd na het overlijden van onze dierbare moeder, vrouw en oma heeft Peter ons vanuit een rustige, warme en respectvolle basishouding bijgestaan. Met oog voor alle partijen, zienswijzen en behoeften dacht hij mee, deed suggesties, gaf richting én ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Wij hebben Peter ervaren als een betrokken en verbindende persoon die het overzicht behield over het gehele proces, zowel praktisch als emotioneel van het moment van overlijden tot na de uitvaart. Peter is uitstekend in staat gebleken professioneel te blijven denken en handelen ondanks een persoonlijk verlies. Langs deze weg willen we ons respect hiervoor uiten. Heel hartelijk bedankt voor alles.

profile-pic
Ineke Venema, Valthermond / Emmen

Regie waar nodig en vrijheid waar wij dat graag wilden

In de plotselinge situatie van het overlijden van mijn vader, heeft Peter ons fantastisch ondersteund. Regie waar het nodig was en vrijheid waar wij dat graag wilden en mogelijk was. Wij zijn hem als familie daar erg dankbaar voor.

profile-pic
Björn de Vries, Emmen

In deze emotionele tijd heeft Peter ons goed ontzorgd

Na het overlijden van mijn Vader, moesten wij snel een uitvaartbedrijf inschakelen. Via een zijn verzekering konden wij kiezen voor een grote organisatie of Vermeer Uitvaartverzorging. Wij kozen voor Vermeer uivaartverzorging. Wij zijn blij met deze keuze. We werden goed ontvangen en gerust gesteld. Er kwamen toch allerlei emoties bij kijken, en Peter wist hier goed mee om te gaan. We zijn goed geinformeerd over de vervolgstappen. De crematie is goed verlopen, Peter heeft ons overal in meegenomen, en was altijd bereikbaar voor vragen, die altijd achteraf nog kwamen. In de voor ons hectische en emotionele tijd heeft Peter ons goed ontzorgd, na een paar weken, heeft Peter nog contact opgenomen om te vragen hoe het moet ons ging. Erg fijn en persoonlijk.

profile-pic
Michel Messemaker, Zoetermeer

Peter heeft een lastige opdracht tot volle tevredenheid waargemaakt

Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg is een warm, uiterst correct en creatief mens, die in de moeilijkste perioden niet alleen een immens helpende hand biedt, maar daar bij ook de rust en ruimte bewaakt en bewaart die nodig is. Hij heeft een lastige opdracht tot volle tevredenheid waargemaakt en ik beveel hem van harte aan voor bijzondere uitvaartverzoeken.

profile-pic
Frans Swaalf, Gees

Gespecialiseerd in het begeleiden van een persoonlijke uitvaart

Peter Vermeer is gespecialiseerd in het begeleiden van een persoonlijke uitvaart.
Hj luistert zorgvuldig naar de vragen en wensen van de familieleden. Zo krijgt hij een goed beeld
wat belangrijk is om de uitvaart zo naar alle wensen van de familie te laten verlopen.
Door zijn ervaring geeft hij goed advies en heeft hij een prettige benadering. Tijdens de
besprekingen krijgt iedereen een stem.
Door zijn netwerk kan hij snel de juiste mensen en locaties vinden. Een dominee, de kerk,
rouwkaarten, de bloemen, invulling van muziekwensen en eventueel een keuze in restaurant of
receptie.
De uitvaart wordt door Peter precies in de zin van de familie georganiseerd. Wij zijn uitermate
tevreden met zijn excellente service. Alles is zo gelopen precies zoals wij het met Peter
afgesproken hebben.
Dominee Jacob Paas die een bezoek aan huis brengt en zich intensief moeite geeft om zich een
duidelijk beeld te maken van de persoonlijkheid en het leven van onze vader . Zijn preek was
boeiend en hij slaagde met enorm succes en met passie het leven van onze vader te weergeven
De drukker van de rouw-kennisgeving kaart was snel en precies.
Naarmate de tijd naderde voor het afscheid was er een moment om de bloemen uit te kiezen.
Dit hebben wij met een bezoek aan Annelies Bloemen& Wonen kunnen uitkiezen.
De bloemen waren prachtig afgestemd op kleur en soort.
De aanbevolen Sopraan Martine Salomons zong met ons en solo. Zij beheerst kerkelijke liederen,
klassieke stukken en moderne muziek. Tevens stemde zij de muziek af met organist Joke
Bartelds.
Het was een vloeiende overgang van samen zang en solostukken door Martine.
Het fijne van een uitvaart zoals Peter die aanbiedt; je kan vrij kiezen, alle zaken bespreken. Hij
onderneemt onmiddellijk actie en de uitvaartkosten blijven binnen het budget.

profile-pic
Familie Kalshoven, Emmen

Dankzij Peter Vermeer hebben wij een prachtig afscheid gehad

Omdat Peter Vermeer de uitvaart van onze vader zo goed en mooi had begeleid was het onze wens dat Peter na het overlijden van onze moeder het afscheid weer zou verzorgen. Door de rust die Peter uitstraalt voelde het meteen weer vertrouwd. Peter luistert aandachtig, laat ruimte en doet echt moeite om specifieke wensen te vervullen. We hebben ervaren dat hij aanwezig is op momenten waar het nodig is. Namens mijn familie hartelijk dank voor de goede begeleiding vanaf het overlijden tot aan het verzorgen van de dankkaarten. Dankzij Peter Vermeer hebben wij een prachtig afscheid gehad.

profile-pic
Hanny Veldhuis, Zwolle

Onderlinge contact was prettig en warm

Toen mijn vader plots overleed in het buitenland en ik vanuit daar alles op extreem korte termijn moest regelen was ik blij dat ik voor Peter Vermeer gekozen heb. Telefonisch en via Whatsapp hebben we onderling alles kunnen regelen en toen Peter door een overlijden in eigen familie wegviel zocht hij direct contact met me en heeft hij voor de persoonlijke ondersteuning direct een uitstekende vervanging gezorgd terwijl op de achtergrond hij alle andere zaken verder bleef afhandelen.

Het onderlinge contact was prettig en warm. Peter is bereikbaar waar nodig. Hij is nooit op de voorgrond, maar zorgt voor de juiste ondersteuning. Ook de contacten ná de uitvaart waren zeer welkom.

Een overlijden en de uitvaart is nooit iets om naar uit te kijken, maar als ik weer in de situatie ben dat ik een uitvaart moet regelen, ben ik blij dat ik Peter ken en weet dat ik hem weer kan en zal inschakelen.

profile-pic
Johnmar Mulder, Löningen / Emmen

Geweldig bijgestaan, gelijk een klik

De uitvaart van onze moeder heeft Peter uitstekend geregeld . We hadden gelijk een klik met elkaar .
Peter is rustig en een heel fijn persoon , hij heeft ons geweldig bijgestaan

profile-pic
Tineke Fledderus, Coevorden / Veenoord

Peter straalt rust en vertrouwen uit!

Door de snel afnemende gezondheid van mijn moeder ben ik informatie over uitvaarten gaan zoeken via Google. Tijdens deze zoektocht kwam ik vele uitvaart ondernemingen tegen, meestal grote concerns, waarvan sommige door heel Nederland werken. Mijn voorkeur ging uit naar een klein bedrijf, waar je direct persoonlijk contact kunt krijgen als dat nodig is, zonder te belanden in de wirwar van callcenter medewerkers. Na het lezen van diverse websites en reviews sprong Vermeer uitvaartzorg er voor mij positief uit. Dus het nummer gebeld en ik kreeg Peter Vermeer direct zelf aan de lijn. En dat was een heel fijn gesprek en dat gaf me vertrouwen. Een paar weken later is mijn moeder midden in de nacht overleden, toen direct telefonisch contact gezocht met Peter, hij heeft ondanks het nachtelijke uur direct alles in gang gezet. Ook de crematie is prima verlopen door de zorgzaamheid van Peter.
Hij heeft oog voor de overledene maar ook voor de nabestaanden.
Ik ben heel tevreden!

profile-pic
Petra van Wijngaarden-Lourens, Fochteloo / Hoogeveen

Onwijs gesteund

Doordat wij niet bij de uitvaartvereniging terecht konden komen zijn wij Peter terecht gekomen, wat waren wij blij hiermee, wij moesten een uitvaart regelen wat geen familie van ons was, Peter heeft ons hierin onwijs gesteund en ideeën aangebracht, wij zijn blij dat de uitvaart gedaan is door Peter Vermeer!

profile-pic
Femke Kroes-Bijl, Zwartemeer / Emmen

Wij bevelen Peter van harte aan als uitvaartverzorger

Ivm het plotselinge overlijden van onze dierbare oom, die nog maar 1,5 jaar samen met zijn vrouw in Emmen woonden, moesten wij op zoek naar een uitvaartonderneming.

De eerste gedachte was meteen aan Vermeer Uitvaartzorg, omdat we wisten dat Peter Vermeer goed zou kunnen aanvoelen hoe wij een kerkelijke uitvaart zouden willen invullen.

Hierin zijn wij niet beschaamd.

Zijn betrouwbare, bescheiden, maar betrokken aanwezigheid, gaven ons meteen al de rust; dit komt goed.

Wij zijn hem dan ook erg dankbaar voor zijn zorg, meedenken en mogelijkheden aanreiken waar nodig

en bevelen hem van harte aan als uitvaartverzorger.

Hartelijk dank, nogmaals, ook namens onze tante, Mevr Hamer-Kroeze

profile-pic
Jacob en Marjon Paas, Emmen

Een superfijne begrafenisondernemer

Een super fijne begravennis ondernemer die alles super fijn regelt

profile-pic
E.T. de Boer

Tot in detail perfect geregeld. Top !!

Dankzij de professionele inzet van Peter Vermeer is de uitvaart van onze vader tot in detail perfect geregeld. Top !! Naast zijn professionaliteit is Peter zeer betrokken, en uitermate vriendelijk. Wij raden Peter Vermeer dan ook zeer zeker aan. Peter, nogmaals namens ons allen heel hartelijk dank

profile-pic
Alice Kuik, Nieuw-Amsterdam / Coevorden

Fijne begeleiding en een enorme steun

Enorm fijn begeleidt door Peter voor de uitvaart van mijn vader. Overal werd aan gedacht en alle opties werden besproken. Ondanks het verdriet was Peter een enorme steun voor ons. Ik hoop niet te snel maar volgende keer zullen we zeker weer van zijn diensten gebruik maken. Top !

profile-pic
Marianne Schnoing-Walravens, Coevorden / Veenoord

Een onvergetelijk, mooi en gepast afscheid

Peter Vermeer is een lange, elegant geklede man met een rustige uitstraling. Peter nam veel zorg uit handen op het moment dat mijn vader kwam te overlijden. Gezamelijk hebben we de begravenis kunnen vormgeven naar onze eigen wensen. Mijn vader wilde op de natuurbegraafplaats in Eext begraven worden, en hiermee heeft Peter veel ervaring. Hij stond ook open voor onze ideeen, zoals het ontwerp van de rouwkaart, dat we zelf de bloemkransen zouden maken en dat de familie samen zou komen na de begravenis in mijn vaders atelier. Peter was een grote steun in deze hectische en verdrietige tijd op een gepaste manier en ik vond het persoonlijke contact fijn. Samen hebben we er een onvergetelijk, mooi en gepast afscheid van gemaakt. Dank je wel Peter!

profile-pic
Noortje Kramer, Eext

Zonder hulp van jouw was het niet zo geworden zoals we gehoopt hadden

Een crematie is een afscheid en wordt een blijvende herinnering aan een dierbare. Dit afscheid moet waardig, maar ook passend zijn, vond mijn goede vriendin Ines toen ze in het hospice lag. Ze heeft mij toen gevraagd om met haar, haar crematie te regelen. Samen met Peter Vermeer, zijn we dit traject ingegaan. Peter heeft Ines en haar man, in het hospice ontmoet en haar wensen m.b.t de crematie, de bloemen, de kaart, het opbaren etc. aangehoord en uitgewerkt. Hij heeft ons van alle mogelijkheden op de hoogte gebracht, we konden altijd met vragen bij hem terecht en kregen snel response. Voor haar man en zoons was het een geruststellende gedachte: alles is gegaan zoals moeders het gewild had!! Peter bedankt, dat je ons hebt bijgestaan in deze heftige tijd.

profile-pic
Klazien Geelhoed, Emmen / Niederlangen

Kan goed luisteren

Peter Vermeer heeft de crematie van mijn man verzorgd. Vooraf hebben we samen alles doorgesproken. Peter is rustig en kan goed luisteren. Alles is gegaan zoals mijn man en ik het bedoelden. Het is een mooi afscheid geworden. Dankjewel Peter. Ada van de Kaa

profile-pic
Ada Kaa - Hoefman, Odoornerveen / Emmen

Betrokken, persoonlijk en zeer professioneel

Professioneel en persoonlijk Toen mijn man ongeneeslijk ziek bleek te zijn hebben we een afspraak gemaakt met Peter Vermeer om alle mogelijkheden rondom de uitvaart van mijn man te bespreken. Tijdens deze kennismaking hebben we veel informatie gekregen over alle mogelijkheden en kosten. Door goed naar ons te luisteren kon hij ons met zijn ervaring gericht advies geven. Zo hebben we voor een uitvaart locatie kunnen kiezen die perfect aansloot bij de wensen. En was het vooraf regelen van de gewenste kist geen enkel probleem. Na het overlijden van mijn man was de voorbereiding en begeleiding van de uitvaart heel prettig. Alle vragen vanuit mij werden snel beantwoord via app, mail, telefonisch of tijdens de gesprekken aan huis . Ik heb de begeleiding ervaren als betrokken, persoonlijk en zeer professioneel . Fijn dat "zorgen en regelen" op deze manier uit handen genomen kunnen worden. Het was fijn om zo'n verdrietige periode te kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van Peter vermeer.

profile-pic
Nienke Flipsen, Gees / Coevorden

Fijne ondersteuning, intieme sfeer

Bedankt Peter voor de fijne ondersteuning die we van jou gekregen hebben. Heel fijn was het dat wij een eigen intieme sfeer met onze familie konden creëren in deze verdrietige periode en dat jij ons daarmee geholpen hebt. Moeder heeft een bijzonder mooi afscheid gekregen en daar zijn wij heel dankbaar voor. Bedankt Peter en wellicht tot ziens.

profile-pic
Elly en Robert Brinkers, Ter Apel / Emmen

Expertise, ervaring en rust geeft vertrouwen

De voorbereiding van een uitvaart bevat vele intieme momenten. Peter Vermeer is aanwezig op de achtergrond, stuurt en doet voorstellen daar waar nodig en begeleidt met het maken van keuzes. Zijn expertise, ervaring en rust geeft vertrouwen waardoor de aandacht van betrokkenen kan worden gericht op afscheid nemen en biedt ruimte voor het gevoel van een ieder.

profile-pic
Marion van Dijk, Bovensmilde / Assen / Eext

Gunstige prijs, zeer goed geregeld

Zeer goed geregeld, Peter Vermeer denkt heel goed mee. Gekozen voor deze ondernemer vanwege gunstige prijs.

profile-pic
Inge Reinders, Meppel

Goede balans tussen begripvol, professioneel en vakkundig.

In een in-en in verdrietige periode heel goed bijgestaan, begeleid en geadviseerd met als resultaat een waardig afscheid voor onze moeder, ondanks de moeilijke omstandigheden. Peter was onmisbaar en de goede balans tussen begripvol, professioneel en vakkundig.

profile-pic
Ariënne, Westerbork

Een heel persoonlijke benadering

We hebben al meerdere malen gebruik moeten maken van de diensten van Peter Vermeer. Onlangs overleed onze (schoon)moeder en vrouw. Peter stond klaar voor ons, hij heeft zelf ideeën maar denkt ook mee als je iets anders wenst. Een heel persoonlijke benadering. Hij heeft alles tot in de puntjes met ons geregeld. Ook de nazorg is prettig. Als alles weer rustig is, komt hij nog eens langs om alles af te ronden.

profile-pic
Herman Bergervoet, Coevorden

Peter geeft op een rustige bescheiden manier richting aan te maken keuzes

Onder bijzondere en zeer verdrietige omstandigheden hebben we in alle rust afscheid kunnen nemen van mijn schoonouders. Peter geeft op een rustige en bescheiden manier richting aan de beslissingen die moeten worden genomen. Hij heeft kennis van zaken, en gaf ons het gevoel dat we de enigen waren die zijn aandacht nodig hadden. We kijken terug op een moeilijke maar mooie tijd, en zijn dankbaar voor de rol die Peter daarin speelde.

profile-pic
Marijke de Lang - Hellendoorn, Veenoord

Met zorg en aandacht

De zorg en aandacht die ik van Peter Vermeer voor en na de uitvaart van mijn echtgenoot heb gekregen zou ik aan iedereen aanbevelen.

profile-pic
Kitty Weber, Roswinkel

Professionele inzet en het luisterend oor

Dankzij de professionele inzet en het luisterend oor van Peter is het afscheid van onze vader en echtgenoot geworden zoals wij ons dat hadden voorgesteld. Peter is een betrouwbaar, betrokken mens. Peter nogmaals bedankt voor al je hulp en de nazorg die je hebt geboden.

profile-pic
Anja Zwinderman, Exloo

Vriendelijk, rustig en straalt vertrouwen

Na eerst een andere uitvaartonderneming benaderd te hebben, waar ik totaal geen klik mee had, heb ik voor Peter Vermeer gekozen. Peter is vriendelijk, rustig en straalt vertrouwen uit. Kan alles met hem bespreken en als ik iets wil veranderen is dat totaal geen punt en wordt het uitgevoerd. Ik ben blij dat ik voor hem ben gegaan en heb er totaal geen spijt van. Ik kan Peter iedereen aanbevelen en dat doe ik dus ook. Bij hem ben je in goede handen.

profile-pic
Gerrie Boes, Emmen

Goed verzorgd en indrukwekkend

Over de dag dat iemand zal overlijden wil je eigenlijk niet nadenken. Tegen de tijd dat je voelt dat dit
moment nadert surf je wat op het internet om te weten wat er allemaal moet worden geregeld bij
een uitvaart. Je slaat alvast een telefoonnummer op in je mobiletelefoon maar contact leggen met
een uitvaartondernemer doe je niet. Zo ging het bij ons toen onze vader van 95 het einde van het
leven naderde. Na een mooie leven als echtgenoot, vader, opa, grootvader, zwager, oom, buurman,
vriend en schipper was de kracht eruit, tikten de laatste minuten en seconden weg en was een leven
van bijna 100 jaar voorbij. Precies om middennacht belde ik het nummer van Peter Vermeer met de
vraag, Peter we hebben je hulp nodig? Peter kwam direct in actie en twee uur later werd onze vader
netjes, eerbiedig en met respect thuis opgebaard. Een paar emotionele en drukken dagen volgende.
Door de corona maatregelen konden we niet met een grote groep in de aula maar Peter Vermeer
vond een oplossing waardoor iedereen doormiddel van een livestream verbinding op twee locaties
en zelfs in Australië, eervol en plichtig afscheid konden nemen. Verder hielp Peter Vermeer ons met
het bestellen van bloemen, rouwkaarten, rouwwagen, besprak hij de zaken met de aula en de
begraafplaats en hielp hij ons met de agenda en tijdslijn want er moet in een korte tijd veel
gebeuren. Peter sprak de familie en genodigden toe tijdens de dienst in de aula en ondersteunde hij
de sprekers. Begeleide hij ons met veel respect en eerbied van het ouderlijk huis naar de aula en
later naar de begraafplaats. Ondanks zo’n droevig dag kregen we van alle genodigden te horen dat
de begrafenis goed verzorgd en indrukwekkend was en daar willen wij Peter Vermeer nogmaals voor
bedanken.
Fam. de Jonge
Emmercompascuum

profile-pic
Gerhard de Jonge, Emmer Compascuum

Waardig afscheid van mijn moeder.

Peter heeft ons rustig en respectvol bijgestaan bij een waardig afscheid van mijn moeder. Wij raden Peter Vermeer zeer aan.

profile-pic
Ronald van Galen Last, Emmen

Persoonlijke benadering

Peter heeft aandacht, luistert goed en doet niets zonder overleg met de direct betrokkenen. Alles is uitermate goed verzorgt. Hij is daarnaast rustig en gaf ons het gevoel dat we ons geen zorgen hoefde te maken. Wij raden Peter Vermeer 100% aan, en met name voor zijn persoonlijke benadering.

profile-pic
Mark Sander, Emmen

Persoonlijk, rust, respect en hoge kwaliteit

Kernwoorden: persoonlijk, rust, respect en hoge kwaliteit. Toen papa overleed, kwam er heel wat op ons af. Gelukkig kregen we hulp van Vermeer Uitvaartverzorging (Peter), en hoe! Hij luisterde vooral heel goed naar ons en daar waar nodig gaf hij net een duwtje om een beslissing te nemen. Hij leek soms onzichtbaar op de achtergrond, maar heeft veel invloed gehad op de rust die we voelden doordat hij enorm goede lokale kennis had, snel handelde, goed bereikbaar was en met ideeën en oplossingen kwam waardoor we het uiteindelijk zo hebben kunnen doen zoals we wilden. Ook het feit dat hij vanaf het begin helderheid gaf over de kosten en mogelijkheden daarin, hebben wij als zeer prettig ervaren. Zeer zeker mede door Peter kreeg papa de uitvaart die hij wilde en konden wij hem in rust loslaten. Peter; enorm bedankt!

profile-pic
Marieke de Mink, Emmen

Empathisch en kundig, zeer prettig begeleid

We hebben de heer Vermeer leren kennen als empathisch en kundig. De heer Vermeer heeft ons zeer prettig begeleid.

profile-pic
Rene Van der Heijden, Schoonebeek

Fantastische steun, rustige benadering en meedenken

Beste Peter, Dank je wel voor je fantastische steun,je rustige benadering,je meedenken met de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder. Een paar jaar terug hadden we het eerste contact hier over.vanaf het eerste moment tot het laatste moment was er een gigantische klik. Jij wist ons aan te vullen waar wij even het hoofd verloren. Zeker een aanrader om iemand als jij aan je zijde te hebben in zo'n intens verdrietige periode. Ook de nazorg was erg fijn. Een hele lieve groet en nogmaals dank je wel voor je warme woorden en steun .

profile-pic
Willie Helm, Emmen

Peter en zijn team hebben hart voor hun werk

Het is mij heel duidelijk geworden: Peter en zijn team hebben hart voor hun werk! Ze hebben ons perfect bijgestaan in de moeilijke periode rondom het overlijden van mijn vader.

Rekening houdend met onze wensen werden praktische tips, ervaringen en oplossingen aangereikt tijdens de voorbereidingen.

Met oog voor de kleinste details en de persoonlijke invulling waarop Vermeer Uitvaartverzorging de regie voerde heeft het hele proces van overlijden tot en met de condoleance-avond en de crematie in kleine kring tot een mooie herinnering gemaakt.

Alle lof en enorm bedankt!

profile-pic
Ties Voskamp, Emmen

Een warm bad in omstandigheden die tact en geduld vereisen

Peter Vermeer heeft op buitengewoon aangename wijze en in goed overleg met nauw betrokkenen voor mijn familie een uitvaart geregeld. Een warm bad in omstandigheden die tact en geduld vereisen. Dat biedt Peter. De afstemming van wensen en mogelijkheden was prima. Dat geldt ook voor de nazorg. Een vakman met een breed aanbod, snel en adequaat in zijn handelen en persoonlijk in zijn benadering. Alle lof en van harte aanbevolen.

profile-pic
Jan Smilda, Schoonoord / Groningen

Met gevoel en passie

Zeer goed aan te raden! Peter heeft ons de afgelopen tijd enorm goed geholpen met het regelen van de uitvaart. Ook bood hij een luisterend oor en nam alle tijd voor ons en de famillie. Wat heel fijn was aan hem is dat hij zijn werk doet met gevoel en passie. Dit straalt hij ook uit en zie je terug in de uitvaart! We zijn erg tevreden over zijn werk en alles daar om heen! Dankjewel! Groetjes Myrle

profile-pic
Myrle Wiltvank, Emmen

It didn't feel like you were doing it for work, but out of love.

Peter, I want to thank you very much for what you did for me and my family today. It didn't feel like you were doing it for work, but out of love. The ladies too !!! I hope for you and your team that you have a lot of success in your private lives with family and in your company. That you are always surrounded by happiness and love! And if you get sad that you can experience that with such great support as I have had of you. And also for the 2 ladies oh what were those 2 great ladies really class !!! You made me feel so comfortable and at ease. You give me peace! when I saw your face I was reassured, even though I know what you stand for, just say the order and what needs to be done and what is to come. I would recommend everyone to use your services. I will never forget you !!!! Thank you very much toppers. Big hug Cheila.

profile-pic
Cheila Santos de los Santos, Emmen / Groningen

Afgestemd op je eigen wensen met een zorgvuldige begeleiding

De warme persoonlijke zorg van Peter, juist in zo 'n moeilijke tijd, is hartverwarmend. Afgestemd op je eigen wensen met een zorgvuldige begeleiding.....uniek!

profile-pic
Helma Broekman, Witteveen

Zeer persoonlijk, hartelijk en duidelijk.

Graag wil ik mijn complimenten uitspreken over hoe Peter Vermeer ons, de familie heeft bijgestaan tijdens deze moeilijke tijd. Hij stond dicht bij ons en gaf ondersteuning waar nodig. Zeer persoonlijk, hartelijk en duidelijk. Peter, bedankt!

profile-pic
Danny Müller, Emmen

Baken van rust

Onze ouders overleden binnen een maand na elkaar. Onder deze droevige en hectische omstandigheden was Peter Vermeer een baken van rust. Vermeer Uitvaartverzorging heeft ons perfect en onverstoorbaar bijgestaan, met veel begrip voor onze wensen en voor onze stijl. Een toegankelijke, sympathieke en respectvolle uitvaartverzorger.

profile-pic
Rob Kievit, Emmen / Maastricht

Van harte aanbevolen

Wij hebben het contact met Peter van Vermeer Uitvaartzorg als bijzonder prettig ervaren. Peter is correct, duidelijk, rustig en kan zich goed inleven in de moeilijke situatie waarin men zich op dat moment bevindt. Wij vinden Peter is een zeer sympathiek persoon. Wij willen Peter dan ook van harte aanbevelen.

profile-pic
Henry, Nelleke & Henriette Riezebos, Zwolle

Met grote zorgvuldigheid is alles voorbereid en besproken

Met grote dank kijken we terug op de uitvaart. De uitvaart is uiterst correct verlopen. Met grote zorgvuldigheid is alles voorbereid en besproken. Niets werd aan het toeval overgelaten. Peter Vermeer beschikt over veel inlevingsvermogen te beschikken om onder de emotioeel moeilijke omstandigheden alles toch uiterst plezierig te laten verlopen. Een echte aanrader.

Ook nog even een persoonlijk dankjewel van mijn kant. We hadden het niet beter kunnen treffen.

Hartelijke groet, Edwin

profile-pic
Edwin Blaauwgeers, Coevorden

Fijn idee om niet hals-over-kop een uitvaartmaatschappij te hoeven uitzoeken

Mijn man en ik hebben kortgeleden met Peter Vermeer een heel prettig informatief gesprek gehad over onze uitvaarten. We hebben het goed verzorgd uitziende Wensenboekje ingevuld dat, indien gewenst, altijd gewijzigd kan worden. Door het gesprek met Peter weten we bij voorbaat met wie we te maken krijgen. Wij vinden het een fijn idee om niet hals-over-kop een uitvaartmaatschappij te hoeven uitzoeken.

profile-pic
Erica Krips, Emmen

Zeer prettig is de rust en de tijd welke Peter nam

Op 10 augustus is mijn moeder overleden, het was een verwacht overlijden. Ik heb samen met mijn broer voordat mijn moeder overleed, in alle rust en minder emotioneel als na het overlijden afspraken kunnen maken over de uitvaart. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is de rust en de tijd welke Peter nam. Na het overlijden hebben wij samen met Peter nog een keer het ,,draaiboek,, doorgenomen. Peter drukte ons op het hart dat wij gedurende de periode dat mijn moeder nog niet naar haar laatste rustplaats werd gebracht, konden bellen wanneer wij vragen hadden. De uitvaart verliep ,,soepel,, respectvol Wij zijn zeer tevreden over Peter Vermeer. Nogmaals grote dank. Gea

profile-pic
Gea Lever, Emmen / Amsterdam

Tot in de puntjes verzorgd

Peter heeft ons fantastisch bijgestaan in de zware periode na het overlijden van mijn vader. Peter en zijn collega's hebben alles tot in de puntjes verzorgd en ons met raad en daad bijgestaan. Zeer professioneel en respectvol op alle vlakken. Onze dank is groot en geven van harte onze aanbeveling.
Rob Coster.

profile-pic
Rob Coster, Emmer Compascuum

Betrokken, kundig en precies

Vermeer Uitvaartzorg vertegenwoordigd door Peter Vermeer heeft na het overlijden van onze moeder op een uitstekende manier het gehele uitvaart traject georganiseerd dan wel begeleid.Wij hebben de heer Vermeer ervaren als een zeer betrokken mens die zich kundig en precies van zijn taak heeft gekweten.

profile-pic
Helmer Negen, Emmen / Coevorden

Uitgebreid overleg mogelijk

Mijn vrouw is onlangs overleden, de uitvaart werd verzorgd door Vermeer Uitvaartzorg, dit tot volle tevredenheid van de betrokkenen en de aanwezige uitgenodigden.
Vooraf was uitgebreid overleg mogelijk hoe deze uitvaart uit te voeren, overeenkomstig onze wensen. De begrafenis vond plaats op
Natuurbegraafplaats Hilligmeer, waarbij Vermeer Uitvaartzorg de organisatie had geregeld.
Ik heb vooraf verschillende keren met hr. Peter Vermeer kunnen overleggen over alles wat er dient te gebeuren voor deze begrafenis. Ook de afhandeling nadien is prettig verlopen.
Ik kan U Vermeer Uitvaartzorg zeer aanbevelen zodat de gebeurtenis beantwoordt aan Uw wensen

profile-pic
Gerrit Dommerholt, Aalden / Eext

"Stille kracht", gevoelig, persoonlijk en betrokken.

Wij kozen in eerste instantie voor Peter Vermeer, omdat onze overleden zoon Peter heette. Zijn website ziet er keurig uit en maakte direct duidelijk dat we met een moderne uitvaartbegeleider te maken hebben, geen zwarte pakken, geen zwarte auto's. Het klikte meteen, Peter bleek een gevoelige man, persoonlijk en betrokken, hij was op ieder moment beschikbaar, hij was onze "stille kracht". Zijn offerte was glashelder, toen er op het laatste ogenblik meer mensen naar de crematie kwamen dan verwacht viel de uiteindelijke prijs ons mee. Hij regelde tegen een zeer betaalbaar tarief een taxi vanuit Oud Annerveen naar Roosendaal en terug (bijna 600 km), de chauffeur bleef zelfs op ons wachten. Peter nam, ongevraagd, een condoleanceboek mee; de lieve teksten van genodigden zijn ons nog steeds tot steun. We kiezen zonder twijfel in de toekomst weer voor Peter, afscheid nemen van een geliefde is een treurige gebeurtenis, we weten nu dat er iemand is aan wie we de verzorging en begeleiding met vertrouwen kunnen overdragen.

profile-pic
Joke en Cees, Oud Annerveen / Emmen

Heldere informatie en een duidelijke offerte

Onafwendbaar is de dood maar als die zich eenmaal aangekondigd dan hoop je dat de wensen van de overledene goed worden uitgevoerd.”
Mijn vrouw had verschillende wensen die zij met Peter Vermeer, van Vermeer Uitvaartzorg, voor het overlijden heeft besproken.

Het aanleveren van een tekening en de tekst die op de rouwkaart moest komen werd door hem vakkundig toegepast en het resultaat kon de goedkeuring van haar wegdragen.

Dankzij Peter is bij de crematie haar en onze wensen gecombineerd tot een afscheidsdienst die ons en de belangstellenden bij zal blijven.

Naast zijn professionaliteit is Peter zeer betrokken, integer en luistert goed.
Hij geeft heldere informatie en een duidelijke offerte, ook heeft hij de organisatorische kant onder controle zodat je als nabestaande daar niet aan hoeft te denken.

Beste Peter, nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

profile-pic
Chris Vielvoije, Veenoord / Emmen

Voelt goed aan wat nodig is

Peter heeft heel goed aangevuld wat mijn wensen en behoeftes waren, daar ben ik heel dankbaar voor.

profile-pic
Jenny, Hoogeveen

Neemt de tijd en heeft goed onze wensen kunnen invullen

Peter denkt goed mee in de mogelijkheden die bij een afscheid kunnen. Neemt de tijd en heeft goed onze wensen kunnen invullen. Het afscheid is dan ook volledig naar de wens van Wim voltrokken. Annemarie Penner.

profile-pic
Annemarie Penner, Assen

Rustig en integer persoon die echt met je meedenkt.

Bij Vermeer Uitvaartzorg terecht gekomen via internet met als bewuste keuze een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming. Op basis van gevoel en een heldere website voor Vermeer Uitvaartzorg gekozen. Peter Vermeer is een rustig en integer persoon die echt met je meedenkt. Hij begeleidt je uitstekend bij het maken van keuzes en hij bewaakt alle organisatorische zaken voor, tijdens en na de uitvaart, zodat je als nabestaande je volledig kan richten op wat echt belangrijk voor je is; een waardig afscheid van je dierbare. Beste Peter Vermeer, nogmaals onze bijzondere dank voor jouw diensten in moeilijke en verdrietige tijden

profile-pic
Matthijs Veldkamp, Emmen

op een bijzonder plezierige manier verzorgd

Peter Vermeer heeft de uitvaart van Tine op een bijzonder plezierige manier verzorgd. Hij was betrokken, en gaf heldere informatie. Dat maakte dit toch lastige proces een stukje eenvoudiger.

profile-pic
Hans en Beelke Brand, Oosterhesselen

Mooi en waardig geregeld

De betrokkenheid van Peter is geweldig. De uitvaart van mijn moeder was zo mooi en waardig geregeld. Zelfs nog mooier dan wij verwacht hadden. Bedankt Peter voor alle hulp en steun die wij van jou hebben gekregen en nog steeds krijgen. Je bent een topper in je vak.

profile-pic
Diny van der Kooi, Erica / Emmen

Het was mooier dan gedacht.

Toen mijn moeder plotseling overleed kwamen wij bij Peter Vermeer terecht. Wat heeft hij ons goed geholpen om mijn moeder een hele mooie begrafenis te geven. Het is zelfs nog mooier geworden dan ik had gedacht. Wij konden Peter altijd bereiken met onze vragen, voor tijdens en na de begrafenis. Ik ben Peter heel dankbaar voor wat hij voor ons en onze moeder heeft gedaan

profile-pic
Bianca Zwijnenburg, Erica / Emmen

Met gevoel

Onze vader Jacob is afgelopen maand overleden. Met 91 jaar, een respectabele leeftijd. We willen je bedanken voor de goede begeleiding en ondersteuning voorafgaand en tijdens de uitvaart. Jouw professionele aanpak, gevoel en rust waarderen wij enorm.
Anna & Bert Kreileman

profile-pic
Anna & Bert Kreileman, Coevorden / Ringe Dld.

Professionele uitvaartverzorger

Peter is een rustige en professionele uitvaartverzorger. Alle dank voor de uitvaart van ons pap.

profile-pic
Joke Karst, Klazienaveen

Betrokken, professioneel en tot in de puntjes verzorgd

De uitvaartverzorging en alles er om heen is tot in de puntjes verzorgd. Peter is betrokken en professioneel en voelde onze wensen heel goed aan. Direct na het moment van overlijden stond hij direct klaar en regelde meteen alles (dag en nacht bereikbaar). Wij willen Peter ontzettend bedanken voor zijn inzet en medeleven.

profile-pic
Mike Traag, Coevorden

Persoonlijk, meedenkend en met respect

Toen mijn vader kwam te overlijden, 3 maart J.l., zijn wij via via bij Vermeer uitvaartzorg gekomen. We waren opzoek naar een kleine uitvaartvereniging en vonden dat bij Vermeer uitvaart zorg. Heel persoonlijk, mee denkend en met een zeer prettige rustige manier van benadering en de uitvaart van m'n vader is zo geworden als we in gedachten hadden. Onze wensen werden met respect behandeld. En zeker zou ik Vermeer uitvaartzorg aanbevelen aan anderen.

profile-pic
Alexandra van Zeeland, Oosterhesselen

Eén telefoontje en Peter kwam

In een omgeving waar ik niet bekend ben overleed onze moeder. Gelukkig had mijn broer al eens te maken gehad met Peter. Eén telefoontje en Peter kwam. Alles geregeld zoals wij wilden. Het was een uitvaart in de nagedachtenis van onze moeder tot in de punten verzorgd. Dank je Peter voor de goede zorgen

profile-pic
Anna Nijks, Nieuw-Amsterdam / Emmen

Betrokken, professioneel en zeer correct.

Betrokken, professioneel en zeer correct, zo hebben wij Peter mogen ervaren. Een uitvaart regelen doe je gelukkig maar zelden. echter op het moment dat het je overkomt, is de juiste ondersteuning van groot belang. Peter, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Wij kijken als familie terug op een hele mooie dienst, die mede door jouw inzet tot een fijn afscheid heeft geleid. Familie Groothuis

profile-pic
Karel Groothuis, Coevorden / Emlichheim

Stijlvol en integer

"Je hebt de uitvaart van mijn vrouw stijlvol en integer verzorgd. Ondanks dat het een uitvaartceremonie in kleine kring was, was het een mooie afscheidsdienst. Het klinkt misschien wat raar in deze contex maar het was geweldig".

profile-pic
Klaas Booij, Nieuw Amsterdam / Emmen.

We konden je altijd bellen.

"We konden je altijd bellen, je hebt ons echt goed geholpen met de dingen waar we geen raad mee wisten".

profile-pic
Zwaantje de Jonge, Nieuw Amsterdam / Emmen.

Ook na de uitvaart konden we met al onze vragen bij je terecht

"Na het overlijden van Corrie was je er altijd voor ons. Je hebt alles verzorgd zoals wij wilden. Ook na de uitvaartplechtigheid konden we met al onze vragen bij je terecht".

profile-pic
Dirk Nijboer, Nieuw Amsterdam / Emmen.

Goede begeleiding en adviezen

"Peter Vermeer heeft ons goed begeleid en heeft goede adviesen gegegeven waar wij zeer tevreden over waren en zijn".

profile-pic
Martijn Booij, Nieuw Amsterdam

Goed oog voor wat er nodig is

"Een uitvaartverzorger waar wij, Natuurbegraafplaats Hillig Meer, graag mee samenwerken. Betrokken, oprecht, prettig in omgang en een goed oog voor wat er nodig is. En niet onbelangrijk, gevoel voor een duurzame en verantwoorde manier van begraven".

profile-pic
Chris Schreve, Eext.
Directeur Natuurbegraafplaats Hilligmeer

Eerlijk en open

"Eerlijk, open. Je biedt de mensen veel aan. Ook dingen die de meeste mensen niet weten en ook vaak niet aangeboden wordt. De mogelijkheden die er zijn van thuisopbaring, kleding, kisten, waden".

profile-pic
Anoniem via website

Een betrouwbare, discrete en oprechte uitvaartondernemer

"Als een geliefde overleden is, is het al moeilijk genoeg. Een betrouwbare, discrete, oprechte uitvaartondernemer, is dan ook van groot belang. Peter Vermeer is een uitvaartleider van deze tijd, persoonlijk, betrokken zowel tijdens de voorbereiding van de uitvaart, als daarna. Voor ons heeft Peter veel betekent. Wij zijn uiterst tevreden!!"

profile-pic
Gerda Hees, Wedde / Bellingwedde

Enorm geholpen

"We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft onsin die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Wij waren in de gelegenheid om op voorhand verschillende uitvaartverzorgers te vergelijken. Peter heeft ons ook als enige heel gespecificeerd kunnen/willen aangeven waar alle kosten naartoe gingen, zodat we ook hier goede keuzes in hebben kunnen maken. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen. We hopen dan ook dat we mensen die misschien minder tijd hebben om te vergelijken, door deze "recensie" kunnen helpen in hun keuze".

profile-pic
Martijn de Boer, Hoogeveen / Fluitenberg

Peter je hebt alles bijzonder bij elkaar weten te brengen

Hartelijk dank voor je bijdrage aan deze voor de familie zware dag met veel vragen. Door de wijze waarop je je ingezet hebt is de dag erg mooi en ondanks het verdriet feestelijk verlopen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng, alle organisatie verliep vlot en alles stond in het teken van een bijzonder persoon die we de laatste eer bewezen. Peter je hebt alles bijzonder bij elkaar weten te brengen. Dank voor je contacten. Nogmaals, namens de familie onze complimenten. Max Vermeulen

profile-pic
Max Vermeulen, Vlagtwedde / Winschoten Reiderwold

Precies zoals we het graag wilden

Bedankt voor alle hulp die je ons hebt gegeven. Het is precies gegaan zoals we het graag wilden.

profile-pic
Willy van der Zee, Wachtum / Dalen

Tot in de puntjes geregeld, niets opdringend.

Als ouders kregen we te maken met de plotselinge dood van onze oudste zoon, veel te jong nog. Zelf had hij zijn wensen t.a.v. zijn begrafenis in grote lijnen op papier gezet. Omdat hij getrouwd was had je met twee families te maken. Dat was soms complex. Van beide families, echtgenote en ouders en broers, kwamen de gedachten en ideeën om te komen tot een waardig afscheid. Een begrafenisondernemer die dat aan kan en alles tot in de puntjes weet te regelen op de juiste tijden, behoort voor ons tot de besten. Altijd was Peter bereikbaar, gaf gevraagd en ongevraagd advies, hield rekening met de gevoelens van de nabestaanden, overlegde als het misschien anders uitkwam of duurder zou uitvallen. Peter drong geen mening op, hield alleen de mogelijkheden voor. Wilden we zelf iets regelen dan was dat altijd goed. Waar wij hulp nodig hadden, nam Peter ons de zorgen uit handen. Door de inzet van Peter is de droeve dag goed verlopen en dat was een troost op zich.

profile-pic
Fam. H, Bellingwolde / Veelerveen

Ondernam direct de noodzakelijke acties

Toen ik werd gebeld dat mijn vader was overleden heb ik gebeld met Peter Vermeer om te informeren naar de mogelijkheden voor de crematie van mijn vader. Hij woonde in Assen. Mijn woonplaats is Vlaardingen. Hij ondernam direct de noodzakelijke acties en dat gaf mij meteen een goed gevoel. Dankzij zijn kennis, begrip en toewijding kan ik terugzien op een waardige afscheid van mijn vader. Alles wat op afstand geregeld moest worden heeft hij gedaan zoals wij hadden afgesproken. De persoonlijke benadering hebben wij bijzonder gewaardeerd. Beste Peter, nogmaals bedankt voor alle steun. Met vriendelijke groet, Fred van Raamsdonk.

profile-pic
Fred van Raamsdonk, Assen / Vlaardingen

Ontroerend en mooi

Bedankt voor de goede adviezen en de persoonlijke noot die we aan de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder konden geven, was ontroerend en mooi. Het was fijn dat er iemand mee dacht die er ook verstand van heeft en er voor zorgde dat dingen geregeld werden. Dit alles naar wens van de familie.

profile-pic
Jeroen Verkade, Emlichheim / Coevorden

Zeer sereen en zuiver

Wij, moeder en grootouders, werden geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze achtjarige (klein)dochter door een afschuwelijk ongeval. Via Slachtofferhulp kwamen wij in contact met Peter. Wij begrepen dat hij ervaring had in het verzorgen van kinderuitvaarten en contacten heeft met een spreekster die gespecialiseerd is in het leiden van diensten gericht op kinderen. De plechtigheid was dan ook zeer sereen en zuiver, waarbij de klasgenoten van onze kleindochter en de keuze van haar favoriete liedjes een belangrijk plaats innamen. In deze voor ons traumatische periode tot aan de begrafenis hebben wij Peter leren kennen als een uitvaartondernemer die zeer zorgvuldig, zonder iets op te dringen en rekening houdend met de gevoelens van de families, het geheel uitstekend heeft gecoördineerd en de rust zelve bleef. Altijd was hij bereikbaar en welwillend voor aanpassingen in de kostenbegroting. Niets dan lof! Via Google+

profile-pic
Wim Jonkman, Hoogeveen

Een betrouwbare ruimdenkende persoonlijke steun

Onverwachts werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn moeders lieve levenspartner en onze liefdevolle vader en opa. Om op een passende en persoonlijke manier afscheid te nemen kwamen allerlei zaken op ons pad waar we niet eerder mee geconfronteerd werden. In zo’n hectische periode is het fijn om terug te kunnen vallen op een betrokken deskundige in de Uitvaartzorg. Peter dacht met ons mee hoe we onze ideeën vorm konden geven en stond daarbij open voor onze niet gangbare wensen. “Het is jullie afscheid” stond zeker centraal in zijn begeleiding. Peter was vriendelijk, geduldig en bovenal een betrouwbare, ruimdenkende en persoonlijke steun. Verder was het erg prettig om te merken dat de steun niet eindigde na de uitvaart, maar dat er ook aandacht is voor nazorg. Al met al kijken wij zeer tevreden terug op de begeleiding van Peter rond de uitvaart. We hebben de kans gekregen om het afscheid vorm te geven zoals wij dat passend vonden. Via Google+

profile-pic
Rian Holman, Emmen

Het geeft rust al dingen geregeld te hebben

Het was fijn, in een prettige sfeer, voorlichting te krijgen over verschillende mogelijkheden van begraven en de kosten die dit met zich meebrengt! We hopen het nog lang niet nodig te hebben, maar het geeft een stuk rust, al dingen geregeld te hebben en het ontlast ook onze kinderen. Hartelijk dank!

profile-pic
Elisa Mulder, Klazienaveen

Met gevoel en medeleven

Ik werd op een rustige en fijne wijze door Peter Vermeer begeleid na het overlijden van mijn man Et. Peter luisterde goed. Hierdoor konden wij samen een passende uitvaartkist kiezen en een mooie en persoonlijke rouwkaart ontwerpen waar de hobbies van Et op creatieve wijze in werden verwerkt. Peter en zijn collega's vormen een goed team dat op een respectvolle wijze, en met gevoel en medeleven, onze wensen uitvoerden. Kortom alles keurig verzorgd. Ondanks de trieste gebeurtenis laat de uitvaart een goede herinnering achter.

profile-pic
Erna, Nieuw-Amsterdam

Mijn vader heeft een bijzondere, persoonlijke uitvaart gekregen

Dankzij Vermeer Uitvaartzorg heeft mijn vader een bijzondere, persoonlijke uitvaart gekregen. Bedankt Peter wat je voor mij, mijn moeder, mijn kinderen, man en vooral mijn vader gedaan hebt. Peter kan goed luisteren naar de wensen, bespreekt in duidelijke taal wat daarin de mogelijkheden zijn. Peter heeft goede handvaten gegeven zodat ik terug kan kijken op een mooie waardige uitvaart. Hij nam alle tijd voor ons. Ik kan iedereen Vermeer uitvaartzorg aanbevelen.

profile-pic
Sandra Brongers, Emmen

De prettige, rustige benadering van Peter maakte dat alles bespreekbaar was.

Een overlijden komt niet altijd geheel onverwacht. Toch blijken er altijd zaken te zijn waar je niet aan gedacht hebt. De prettige, rustige benadering van Peter maakte dat alles bespreekbaar was. De wens thuis opgebaard te worden vormde geen enkel probleem en was erg waardevol. In onderhandelingen met derden was hij een grote steun in deze moeilijke periode. Peter denkt creatief mee bij het vinden van oplossingen in onverwachte situaties.

profile-pic
Loes van Berkel Bossenbroek, Schoonebeek

Bedankt voor je liefdevolle ondersteuning

Peter, Heel graag wil ik je persoonlijk bedanken voor je liefdevolle ondersteuning en bejegening na het overlijden van mijn moeder (jou oma en omi van je kinderen). De dagen voorafgaande aan haar begrafenis waarop alles geregeld moest worden, kon er blindelings gerekend worden op jou integriteit en deskundigheid. Vanuit de reacties die ik na afloop van de "dankdienst" en begrafenis heb gekregen blijkt dat je het op een zeer bekwame maar ook op "menselijke" wijze hebt gedaan! Daarom nogmaals bedankt!

profile-pic
Tineke Hobers, Emmercompascuum

Een mooie eervolle begrafenis

Hallo Peter, ik wil je hartelijk bedanken voor wat je voor ons heb betekent na het overlijden van mijn Man,Vader en Opa. Door jou inzet is het een mooie eervolle begrafenis geweest. Je was er altijd voor ons, het was je nooit te veel. Peter nogmaals bedankt voor je warmte en geduld.

profile-pic
Joke, Emmen

De klik die er gelijk was en zijn vertrouwde uitstraling werden bevestigd tijdens de uitvaart

Mijn man en ik konden samen alles regelen omdat we wisten dat hij ongeneeslijk ziek was. Vermeer Uitvaartzorg was een van de uitvaartverzorgers die we hadden benaderd, en Peter sprak ons het meeste aan. De klik die er gelijk was en zijn vertrouwde uitstraling. In de maanden die we hadden voordat mijn man overleed stond hij altijd voor ons klaar als wij weer eens wat met hem te bespreken hadden. Nadat mijn man overleed is dat gevoel alleen maar sterker geworden en kon ik er op vertrouwen dat als ik het even niet wist Peter voor mij de juiste beslissing nam. Heb zeker dank zij hem een mooi afscheid gehad.

profile-pic
Harmke Bik, Hardenberg 

Laatste route in de VW Kever met aanhanger

Als een enorme keverliefhebber wilde mijn vader op zijn laatste route vervoerd worden in de kever met aanhanger. Zo kwamen we bij Vermeer Uitvaartzorg terecht, een uitvaartcentrum dat voor ons niet bepaald naast de deur is. Tot blijdschap van mijn vader bleek alles mogelijk te zijn. De eerlijke en open gesprekken hierover heeft ons doen besluiten toen het moment daar was, om Peter te vragen ons te begeleiden met het regelen van het afscheid van mijn vader. Peter, we willen je bedanken voor je persoonlijke, prettige en respectvolle wijze waarop je met iedereen bent omgegaan en ons geholpen hebt om mijn vader een eenvoudige, stijlvolle uitvaart te geven zoals hij die wenste.

profile-pic
Edith Veer, Amersfoort

Gemoedelijk en vertrouwd

Zoals overlegd wilden we een zeer eenvoudige besloten uitvaart waarbij onze moeder van 94 jaar opgebaard werd in haar eigen appartement in zorginstelling Holtingerhof en een besloten condoleance bij ons thuis op de ochtend voor de crematie. Alles is hiervoor door jouw perfect geregeld. Onze wensen zijn perfect uitgevoerd en willen je hiervoor bedanken. Het overleg en contact met jouw was gemoedelijk en vertrouwd.

profile-pic
Jan Abcouwer, Erm / Emmen

Professioneel en naar onze volle tevredenheid

De uitvaart van onze vader en schoonvader, Hr. G.H. Lohman, is door Peter Vermeer op een professionele manier en naar onze volle tevredenheid geregeld. De rust die hij met zich meebracht deed ons goed op een moment van stress die er na een overlijden ontstaat. Onze wensen werden uitstekend ingevuld en aangevuld, wij zijn hem daar erkentelijk voor.

profile-pic
Karin Lohman en Arno de Man, Dwingeloo / Hoogeveen

Jouw kalmte en aanwezigheid hebben mij heel erg geholpen.

Peter Vermeer heeft de begrafenis van onze moeder perfect verzorgd. Persoonlijk & online contact hebben gezorgd voor een mooie maar ingetogen uitvaart in Hallum. Afstanden waren voor Peter geen probleem en Peter was voor mij altijd bereikbaar. Dank voor alles en de rouwkaart & liturgie in het bijzonder welke met jouw deskundige adviezen heel erg mooi geworden zijn.

profile-pic
Henk van Houten, Waddinxveen / Emmen

We kijken met warmte op een moeilijke periode terug

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

profile-pic
Connie Jager, Castricum / Haren

Wij zijn op een hele menselijke en betrokken wijze geholpen

Peter was voor ons een hele rustige, menselijke, vriendelijke en betrokken deskundige die ons na het overlijden van onze moeder van 99 jaar heel goed terzijde heeft gestaan. We kregen door hem de kans om de uitvaart op onze eigen manier, in de stijl zoals onze moeder het graag gewild zou hebben, te beleven. Vooral ook omdat Peter met ons meedacht! Peter is op deze momenten een rustpunt! Nogmaals bedankt.

profile-pic
Tiny Jansen, Emmen

We hebben als familie erg veel ondersteuning gehad.

We hebben van Peter als familie erg veel ondersteuning tijdens de uitvaart gehad. Rust en controle. Het zijn sterke persoonlijke kenmerken, waarmee we de laatste eer aan mam en oma hebben kunnen brengen zoals wij dat graag wilden.

profile-pic
Hans Kimmann, Odoornerveen / Coevorden

Alles heel keurig en rustig verlopen

Peter heeft voor ons de begrafenis uitstekend geregeld . Het overlijden van mijn vader gebeurde zeer snel en in zo'n situatie is het fijn als een persoon als Peter Vermeer er is. Begeleid je goed geeft zonodig ook advies en spreekt ook uit ervaring. Voor deze laatste reis van mijn vader is alles heel keurig en rustig verlopen. Dank je wel Peter. Namens

profile-pic
Ina en Ton Tuk-Verbeek en familie, Haren (Dld) / Emmen

Geheel naar de wensen van de naaste familie uitmuntend voorbereid.

Toen mijn vrouw op 83 jarige leeftijd na 12 jaar de ziekte van Alzheimer te hebben gehad, overleed, besloten wij in een kleine en besloten kring afscheid van haar te nemen in het crematorium te Zwolle. De laatste jaren was er al sprake van een langgerekt afscheid omdat zij stukje bij beetje het kontakt met de wereld verloor. Uiteindelijk herkende ze niets en niemand meer. Gezeten rondom haar kist hebben we volop herinneringen aan haar opgehaald. Hierdoor stond niet meer de zieke echtgenote, moeder en grootmoeder centraal doch vooral de mooie, krachtige en lieve vrouw, die we allemaal nog kennen en voor altijd in onze herinnering zal voortleven. Deze bijzondere bijeenkomst heeft ons allen veel voldoening gegeven als zijnde zeer passend voor die gebeurtenis. De heer Vermeer heeft het geheel naar de wensen van de naaste familie uitmuntend voorbereid. Ook de nodige contacten met overheid en instanties heeft hij verzorgd om op de dag zelf vanuit de achtergrond de bijeenkomst te begeleiden. We zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij zijn taak vervulde en kunnen hem ten volle aanraden als begrafenisondernemer. Wij wensen hem nog veel succes toe!

profile-pic
Jan Breeschoten, Zwolle

Rust en professionaliteit

Peter Vermeer straalt rust en professionaliteit uit en is altijd bereikbaar. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en op de achtergrond wordt er meegedacht en advies en handreikingen gegeven, indien nodig. Alle zorg wordt netjes en efficiënt uitgevoerd, nadat er voldoende tijd genomen is voor overleg.

profile-pic
Christien van Os, Erica

Heel prettig persoonlijk contact, soepel en prima geregeld.

Prima geregeld door Peter Vermeer. Alles liep soepel, persoonlijk contact heel prettig. Hij is heel duidelijk in zijn uitleg hoe dingen gaan en geregeld gaan worden. Peter bedankt voor je begeleiding van de waardige uitvaart.

profile-pic
Tonnie Nijks,  Nieuw-Amsterdam / Coevorden

Fijne menselijke begeleiding

Wij danken Peter voor zijn inzet deskundigheid en fijne menselijke begeleiding in de breedste zin van het woord, voor en tijdens de crematieplechtigheid van onze moeder.

profile-pic
W. Schuurman, Stieltjeskanaal / Coevorden

Correct, vlot, duidelijk en overzichtelijk

Correct, vlot, duidelijk en overzichtelijk. Peter is een plezierige persoonlijkheid, hij adviseert en helpt op een correcte wijze. Mede dankzij Peter is het een mooi afscheid geworden.

profile-pic
Helgo & Bo Beurkens, Emmen

De respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer heeft veel voor mij betekend.

Ondanks het enorme verdriet, denk ik met een goed gevoel terug aan de week na het overlijden van mijn lieve man Ko, Met name de respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer, bij het balsemen en thuis opbaren van Ko heeft veel voor mij betekend. Hierdoor hebben ikzelf, familie, vrienden, kennissen en buren, 4 dagen in een vertrouwde omgeving, bij Ko kunnen zitten en rustig afscheid van hem kunnen nemen.

profile-pic
Magda Savonije, Emmen

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email