Home > Over Vermeer > Verhalen van klanten

Verhalen van klanten

Het persoonlijk contact gaf een vertrouwensband

“Het geeft een gerust gevoel dat je voor jezelf weet dat het gaat zoals jij wilt, en dat de nabestaanden geen problemen hebben.”

Gerry Boes

Geweldige steun

“Ik wil je hartelijk bedanken voor wat je voor mij en mijn familie hebt gedaan. En ook de 2 dames: wat waren dat 2 geweldige dames, echt klasse!!! Jullie stelden mij zo op mijn gemak en zo gerust!
Ik zou iedereen aanraden gebruik te maken van jullie diensten.”

Sheila

Een erg mooi en liefdevol gebaar

“Waardering voor de verzorgers die mijn zus van het hospice naar het uitvaartcentrum hebben gebracht. Ze legden een bloem op het bed nadat we de kamer met mijn zus verlieten. Dat vonden wij een erg mooi en liefdevol gebaar/ detail.”

Yvonne Neutel

Regie waar nodig en vrijheid waar wij dat wilden

“In de plotselinge situatie van het overlijden van mijn vader,
heeft Peter ons fantastisch ondersteund.
Regie waar het nodig was en vrijheid waar wij dat graag wilden en mogelijk was.
Wij zijn hem als familie daar erg dankbaar voor.”

Björn de Vries

Ik heb in een vertrouwde omgeving rustig afscheid kunnen nemen

“Ondanks het enorme verdriet, denk ik met een goed gevoel terug aan de week na het overlijden van mijn lieve man Ko.
Met name de respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer, bij het balsemen en thuis opbaren van Ko heeft veel voor mij betekend. Hierdoor hebben ikzelf, familie, vrienden, kennissen en buren, 4 dagen in een vertrouwde omgeving, bij Ko kunnen zitten en rustig afscheid van hem kunnen nemen.”

Magda Savonije

Monique Loois, Apeldoorn / Emmen

We hebben de begeleiding van Peter Vermeer als erg prettig en ondersteunend ervaren. Zijn aandacht voor ons nabestaanden en het oprecht meedenken over hoe we de uitvaart konden vormgeven gaf ons het gevoel dat we een mooi afscheid konden ervaren van onze tante en oom


Murk Ozinga, Kudelstaart / Emmen

De uitvaart van onze moeder was heel fijn geregeld in een besloten huiskamer omgeving precies zoals we voor ogen hadden. Alles was gewoon goed. Peter kwam bij ons thuis om alles te bespreken en hij is een hele aardige man. En alles liep heel soepel.


Inge Boonstra, Paterswolde / Hardenberg

Zoek een kleine zelfstandige ipv een grote organisatie voor de uitvaart, werd mij geadviseerd toen mijn broer plotseling overleed. Ik zocht en vond in de buurt Peter Vermeer. Dat bleek een goede keuze. Peter was vriendelijk, rustig, begripvol, luisterde goed naar onze wensen, dacht mee. Goed bereikbaar. Helder in mogelijkheden en onmogelijkheden. Mede dankzij hem werd het een mooi afscheid, hij was bescheiden op de achtergrond, maar alles kwam goed voor elkaar.


Kristina Ellison, Emmen

Peter heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd en wij zijn erg dankbaar en tevreden over de manier waarop het liep. Peter heeft ons op een prettige en professionele manier begeleid en ondersteund. Hij heeft ons daarbij alle ruimte gelaten (en tips gegeven) om de dienst naar onze wensen en ideeën in te vullen. Dit resulteerde voor ons in een intiem, eigen afscheid waar we met een heel fijn gevoel op terugkijken. Familie Ellison


Tonny Croezen, Zuidhorn / Coevorden

Zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van onze moeder. De gesprekken met Peter Vermeer vooraf en de organisatie van de uitvaart nadat moeder was overleden hebben wij als familie als zeer prettig ervaren. Heel geduldig alles besproken en precies zoals we het graag wilden hebben. Goeie adviezen en tips. De aula op de begraafplaats in Coevorden werd nog verbouwd maar Peter kwam met een prima alternatief voor het afscheid in Holthone. Een prima lokatie en goed verzorgd. Namens alle kinderen heel erg bedankt Peter.


Tanja van den Berg van Tent, Emmen

Ik zal dit even in punten aangeven:1.beleefd 2.vertrouwen 3.ruimte geven (spreker, de familie) 4.tot in de puntjes verzorgd.


Tanja Brongers, Hoogeveen

Wij hebben dichtbij 3 grote en verdrietige uitvaarten moeten doen het afgelopen jaar. Eerst overleed mijn lieve mama en aantal weken later mijn lieve papa. Dit was in 2023. Peter Vermeer heeft met de hele familie zo respectvol en in rust de zaken met ons afgehandeld. Ook met de laatste wijzigingen veel flexibiliteit getoond en het toch nog weten in te richten. In februari stierf na lange ziekte mijn ex-partner op jonge leeftijd (54). Het was voor mij zwaar na lange jaren met hem maar vooral voor onze dochter(19) en nog steeds. Peter heeft gezorgd dat hij steeds onze dochter bleef aanspreken door duidelijkheid te geven en geduldig te blijven. Peter respecteert alle wensen en probeert alles mogelijk te maken. We hadden probleem met de foto's. Hij heeft direct alles ingezet om het toch nog goed te krijgen. Na de uitvaart is Peter nog bij onze dochter en mij bij ons thuis geweest. Een heel fijn gesprek dat ons heel goed heeft gedaan. Ik kan iedereen adviseren bij zo een moeilijke verdrietige gebeurtenis Peter te vragen daarbij te helpen om alles in goede banen te leiden. We zijn Peter heel erg dankbaar!


Ernst Bodamer, Assen / Rolde

De uitvaartverzorging door Peter Vermeer heeft ons midden in een tijd van intens verdriet troostrijk geholpen. Kenmerken voor ons zijn: rust, zorgvuldig, integer, persoonlijk en liefdevol!


Xam Vis

De enige uitvaartverzorger die mee dacht met de mogelijkheden en niet alleen nadacht over hogere prijs kaartjes. Erg professioneel, snel in contact gekomen en fijn om dit gevoelige moment met iemand zoals Peter te hebben gedaan. Het gevoel om te zijn geholpen door een persoon en niet een bedrijf is niet te overtreffen.


Marloes van der Sterren, Weiteveen / Fluitenberg

Wij hebben de uitvaart begeleiding van Peter als zeer prettig ervaren. Peter heeft een persoonlijke benadering en is toegankelijk. We konden Peter alles vragen en hij dacht met ons mee. Wij voelden ons erg op ons gemak met zijn betrokken houding. Onze dank is groot voor deze fijne begeleiding! Fam. Mulder


Rina van Groningen - van Dam, Aalden / Fluitenberg

Liefede vol en heel goed geregeld . Fijn om de inplaats van klant medemens te voelen.


Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email