Home > Tarieven > Uitvaartverzekering

Iedere uitvaartverzekering
is welkom

Vermeer Uitvaartzorg begeleidt iedere uitvaart, ongeacht verzekeraar of polisvorm. Ook als je bij Dela, Monuta of een andere uitvaartverzekeraar verzekerd bent. Vermeer Uitvaartzorg regelt de uitbetaling van de verzekering voor je. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Ook helpen we je om ‘vergeten’ polissen op te sporen.

Bel ons voor alle vragen die je hebt.
We zijn 24 uur per dag bereikbaar op 085 – 004 3963

9,8

+75 beoordelingen

Lees ervaringen
van klanten

Geen enkele polis uitgezonderd

Natuurlijk moet een overlijden worden gemeld bij de verzekering. Je bent echter niet verplicht om de crematie of begrafenis te laten verzorgen door de verzekeraar waar je een polis hebt. De verzekeraar is wel verplicht om de polis uit te betalen.

Als je zelf een overlijden meldt bij de verzekering is het belangrijk om aan te geven dat je voor een andere uitvaartbegeleider kiest. Soms zal degene die je spreekt proberen om je ervan te overtuigen dat je ook voor de verzorging van de uitvaart bij het bedrijf moet blijven.
Er wordt bijvoorbeeld aangegeven dat de keuze voor een andere uitvaartverzorger financieel nadelig zal zijn. Dit is maar de vraag en is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je verzekering en de tarieven van de ondernemer die je kiest.
Zelfs na kortingen op de polis kan het voordeliger zijn om te kiezen voor onze onafhankelijke onderneming. Is er voor je een financieel nadeel dan zullen we je dat ook eerlijk vertellen. Bij ons houdt je altijd zelf de regie.

Als je dat wilt kunnen wij de melding bij de verzekeraar voor je verzorgen, zodat er geen misverstanden ontstaan. 

Opsporen van oude polissen

We komen het heel vaak tegen: oude polissen die liepen bij verzekeraars die al jaren niet meer bestaan. Deze polissen hebben nog steeds een bepaalde waarde, dus gooi ze niet weg! 
De meeste opgeheven verzekeringsmaatschappijen zijn ooit ondergebracht bij rechtsopvolgers. Het lukt ons in de meeste gevallen om de huidige verzekeraar te traceren en zo de waarde van de polis in euro’s op te vragen en uiteindelijk te verzilveren. 

Wat kosten mijn uitvaartwensen?

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor iedere uitvaart. Tijdens een vrijblijvend gesprek horen we graag wat voor jou belangrijk is zodat we bij jou wensen kunnen aansluiten.

Door het invullen van twee korte vragen krijg je geheel vrijblijvend een eerste indruk van het kostenplaatje van jouw uitvaartwensen. 

Liever persoonlijk gesprek?

Bespreek je je wensen liever persoonlijk met ons? We komen graag vrijblijvend en kosteloos bij je thuis.

Samen met de uitvaartbegeleider neem je stap voor stap de belangrijkste zaken door.

Veel mensen zien eerst tegen dit gesprek op. Later horen we dat het goed was hierover te praten. Het geeft rust dat nabestaanden niet met vragen over de uitvaart achterblijven.

Meer informatie over de kosten van een uitvaart

Eerlijke prijs

Wat kost een crematie?

Wat kost een begrafenis?

Vijf redenen waarom je voor Vermeer zou kiezen

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email