Home > Tarieven > Crematie

Wat kost een crematie?

Persoonlijke wensen en de mate van begeleiding door de uitvaartbegeleider bepalen voor een groot deel het kostenplaatje van een uitvaart.

Een crematie is doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis, bijvoorbeeld omdat je geen grafrechten hoeft te betalen. Gemiddeld kost een crematie ongeveer €5.500.

Je kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, aansluitend op jouw wensen en budget. Bel ons voor meer informatie op 085 00 439 63.

Wat kosten mijn uitvaartwensen?

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor iedere uitvaart. Door het invullen van twee simpele vragen bieden wij je geheel vrijblijvend inzicht in het kostenplaatje van jouw uitvaartwensen.

Crematie Basis

Als er al afscheid is genomen bij leven, waarna de crematie in stilte kan plaatsvinden.’

Met het arrangement Crematie Basis kies je voor een crematie voor een laag tarief. Er zijn geen nabestaanden in het crematorium aanwezig.

Vaste prijs € 2.495,00

Crematie Intiem

‘Een persoonlijk afscheid in kleine kring.’

Met een kleine kring van nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid ervaren. Met een gezelschap tot vijftien personen kun je afscheid nemen. In de familiekamer is er de mogelijkheid om elkaar onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje te ontmoeten.

Vaste prijs € 3.995,00

Crematie Verzorgd

‘Een uitvaart kan en mag ook anders. Wanneer we samen in gesprek gaan, komen er vaak hele mooie ideeën voor een persoonlijke uitvaart boven.’

Ook een afscheid met een groter gezelschap kan heel persoonlijk zijn, bijvoorbeeld door rekening te houden met voorkeuren van je dierbare. Aarzel niet om je wensen te delen. We zorgen er samen voor dat het kan.

Vanaf € 5.495,00

Crematie Karakter

‘De afscheidsplechtigheid kan ook op een bijzondere locatie.’

De periode tussen overlijden en uitvaart is moeilijk en verdrietig, maar kan ook mooi zijn door samen de uitvaart vorm te geven. Dat hoeft niet meer formeel en volgens strakke regels.

Vanaf € 5.995,00

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat kost een begrafenis?

Eerlijke prijs

Iedere uitvaartverzekering welkom

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email