Home > Tarieven > Begrafenis

Wat kost een begrafenis?

De kosten voor een begrafenis liggen gemiddeld tussen € 5.000 – € 10.000. Als je kiest voor begraven dan is er later eventueel het onderhoud van het graf en je betaalt voor grafrechten. Die rechten verschillen per begraafplaats.
Daarnaast zorgen persoonlijke wensen en de mate van inzet door de uitvaartbegeleider ervoor dat elke uitvaart een ander kostenplaatje laat zien. Om aan te sluiten op jouw wensen en budget bieden wij verschillende arrangementen aan.

Je kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen, aansluitend op jouw wensen en budget. Bel ons voor meer informatie op 085 00 439 63.

Wat kosten mijn uitvaartwensen?

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor iedere uitvaart. Door het invullen van twee simpele vragen bieden wij je geheel vrijblijvend inzicht in het kostenplaatje van jouw uitvaartwensen.

Begrafenis Basis

‘Als de wens voor eenvoud leidend is.’

Met het arrangement Begrafenis Basis kies je voor een begrafenis in een algemeen graf voor de periode van tien jaar. Er zijn op de begraafplaats geen nabestaanden aanwezig.

Vaste prijs € 2.995,00

Begrafenis Intiem

‘Bij een begrafenis in familiekring is de persoonlijke sfeer voelbaar.’

Met een kleine kring van nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid ervaren. Met een gezelschap tot vijftien personen kun je in alle rust met elkaar praten, eventueel onder het genot van een kop koffie of een hapje en een drankje.

Vaste prijs € 4.495,00

Begrafenis Verzorgd

‘Na het overlijden het leven gedenken.’

Afscheid nemen kan met een grotere groep op veel manieren, in alle rust met veel bezinningsmomenten of uitbundig met live muziek en een toost op het leven. Wat voorop staat is een Verzorgd afscheid dat aansluit op het leven.

Vanaf € 5.495,00

Begrafenis Karakter

‘Samen bij leven een plekje kiezen.’

Het geeft een gerust gevoel als er aan speciale wensen voldaan kan worden zodat de begrafenis bij de overledene past.

Vanaf € 5.995,00

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat kost een crematie?

Eerlijke prijs

Iedere uitvaartverzekering welkom

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email