Uitvaart regelen

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We weten allemaal dat het einde ooit komt, waardoor een uitvaart regelen eigenlijk bij het leven hoort.

Maar zeg eens eerlijk, denkt u wel eens na over uw eigen uitvaart? Of over een uitvaart regelen voor een naaste? Kent u elkaars wensen als het over een definitief afscheid gaat?

"Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt"

Als u weet dat uw einde op korte(re) termijn nadert, nodigen wij u uit om uw wensen met ons te delen, maar ook als er geen directe aanleiding bestaat, is het goed om een keer de tijd te nemen om na te denken over uw uitvaart. Beschrijf de  belangrijkste wensen vast en deel ze met uw naasten. U weet dan dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst en zo’n persoonlijk afscheid geeft uw nabestaanden rust en troost. Zij weten immers dat ze het goed doen.

Ook als de wensen van een dierbare niet bekend zijn, zorgen wij samen met nabestaanden voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u wensen bespreken of een uitvaart regelen? Maak dan een afspraak met Peter Vermeer, uitvaartondernemer bij Vermeer Uitvaartzorg. Hij luistert naar uw wensen en ideeën. Hij kan u vertellen wat er allemaal kan en zorgt voor een verslag met een kostenbegroting.

Wilt u kennismaken met Peter Vermeer?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart?