HomeUitvaart, begrafenis of crematie regelen in Emmer Compascuum

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Emmer Compascuum

Het sterven van iemand in je familie of kennissenkring maakt veel indruk. Zeker wanneer je dan ook nog zijn of haar begrafenis moet regelen, is dat best een zware taak. De emoties maken het lastig om te concentreren op wat er in gang moet worden gezet.

Het regelen van de begrafenis is ons vak. Door onze ervaring kunnen we de dingen regelen die op korte termijn prioriteit hebben. In samenspraak met jou geven we de uitvaart stap voor stap vorm. Zo zorgen we dat het een passend en persoonlijk afscheid wordt.

Wat moet ik doen bij een sterfgeval?

Je kunt het beste eerst een arts bellen. Als deze een verklaring van overlijden heeft afgegeven, kan de verzorging plaatsvinden. Voor het overzicht hebben we een handige checklist gemaakt. 

Checklist opvragen:

alle stappen in een handig overzicht.

Vul je mailadres in, dan ontvang je de checklist in je mailbox

De keuze tussen begraven of cremeren

Is het al duidelijk of het een begrafenis of crematie wordt? Dit is natuurlijk een heel persoonlijke afweging. Veel mensen volgen hierbij hun gevoel. Soms is de wens al bekend. Voor als je nog twijfelt hebben we een aantal argumenten verzameld die wij vaak horen. Je kunt ze hier lezen.

De kosten van het regelen van een begrafenis of crematie?

Wat kost het als je ons inschakelt? Wil je graag dat wij alle kosten voor je op een rijtje zetten? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Je kunt ook zelf een afspraak in onze agenda inplannen. Dan komen we vrijblijvend langs om je uitvaartwensen met je door te nemen.

Begraafplaats Emmer-Compascuum

De begraafplaats ligt achter de Runde. Dwars door Emmer-Compascuum liep vroeger het veenbeekje de Runde. Toen de kanalen werden gegraven om het gebied te ontwateren werd het gedempt. Later werd de toen drooggevallen Runde overal weggegraven. In 2009 is het veenbeekje De Runde in ere hersteld. De kanalen die dertig jaar geleden werden gesloten zijn weer geopend voor de scheepvaart. Het eerste graf dateert van +/- 1900.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:
As verstrooien
Urnengraf
Enkel graf
Dubbel graf

Vermeer Uitvaartzorg is bekend met begraven in Emmer-Compascuum. Peter helpt met het verkrijgen van de benodigde papieren, maakt afspraken met de beheerder en begeleid je bij de begrafenis.

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat doen na overlijden

Tarieven

Keuzes bij een uitvaart

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email