Home > Begraafplaats > Emmen > Oeverse Bos

Begraafplaats Emmen Oeverse Bos

 

Aan de Meerdijk in Emmen ligt begraafplaats Oeverse Bos. Dit is de jongste begraafplaats in de gemeente Emmen. De begraafplaats heeft een prijs gewonnen, omdat de opzet van het park erg bijzonder is. Het is door gemeentelijk landschapsarchitect Maren Suphke ontworpen. Er ligt een mooie vijver in het park en het straalt rust en ruimte uit.
Begraafplaats Oeverse Bos is een natuurbegraafplaats met een iets andere insteek dan de meeste natuurbegraafplaatsen. Op de begraafplaats het Oeverse Bos is namelijik het mogelijk om graven uit te geven van twee-diep. In deze graven kunnen twee personen boven elkaar begraven worden.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:

•  As verstrooien
•  Urnengraf
•  Twee-diep graf
•  Enkel graf
•  Herdenkingsboom
•  Bijzetting van de asbus in een graf

Herdenkingsboom
Op deze begraafplaats is het mogelijk om ter nagedachtenis aan kinderen een gedenkteken te plaatsen bij een herdenkingsboom. De toegestane afmeting van het gedenkplaatje is maximaal tien bij twintig centimeter. Het gedenkplaatje mag tien jaar blijven staan. Dit kan vervolgens met tien jaar worden verlengd.

Adres
Oeverse Bos Meerdijk 94 7825 TH Emmen
Meer info: website gemeente Emmen

Over Vermeer
Vermeer Uitvaartzorg helpt bij het voorbereiden, regelen en uitvoeren van begrafenissen en crematies in Drenthe en een deel van Groningen en Overijssel.

 

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat doen na overlijden

Tarieven

Keuzes bij een uitvaart

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email