Home > Begraafplaats > Assen > de Boskamp

Begraafplaats de Boskamp Assen

Begraafplaats De Boskamp is gelegen aan de Boskamp 3 en heeft een grootte van circa 16 ha. De begraafplaats is in gebruik sinds 1955. Er bevinden zich op dit moment circa 5000 graven en ruim 500 urnengraven.

Lees meer over begraven >>

Begrafenis op begraafplaats de Boskamp

Alle nieuwe graven worden uitgegeven op De Boskamp. Uitgifte vindt plaats in de rij en op volgorde. Het is niet mogelijk om graven te reserveren. Een graf wordt uitgegeven voor twee personen. Dat wil zeggen dat er, na de begrafenis of bijzetting van de eerste overledene, later een tweede overledene in hetzelfde graf kan worden bijgezet. Hierbij worden de overledenen niet naast elkaar, maar boven elkaar begraven.

Naast het terrein van begraafplaats De Boskamp is ook Rouwcentrum Crematorium De Boskamp gevestigd. Voor de duidelijkheid vermelden wij dat dit een zelfstandige organisatie is. Rouwcentrum Crematorium De Boskamp staat los van de begraafplaats en maakt geen deel uit van de gemeente Assen.

In Rouwcentrum Crematorium De Boskamp kan men terecht voor crematies. Ook kan hier een ruimte worden gehuurd voor een uitvaartbijeenkomst.

Begraafplaats De Boskamp
Boskamp 4
9405 NN Assen

Bron: Wikipedia

 

Over Vermeer
Vermeer Uitvaartzorg helpt bij het voorbereiden, regelen en uitvoeren van begrafenissen en crematies in Drenthe en een deel van Groningen en Overijssel.

Lees verder >>

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat doen na overlijden

Tarieven

Keuzes bij een uitvaart

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email