Home > Begraafplaats > Emmen > de Wolfsbergen

Begraafplaats de Wolfsbergen

Aan de Weerdingerstraat in Emmen ligt de mooi vormgegeven begraafplaats de Wolfsbergen. Deze mooie begraafplaats is helaas vol en er worden daarom geen graven meer uitgegeven. Momenteel wordt alleen op het Katholieke gedeelte begraven. De verwachting is dat er na ruiming ruimte ontstaat voor nieuwe graven.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:
•  As verstrooien
•  Urnengraf
•  Twee-diep graf (Katholieke gedeelte)
•  Enkel graf (Katholieke gedeelte)
•  Bijzetting van de asbus in een graf

Lees meer over begraven >>

Kosten begraafplaats De Wolfsbergen Emmen

De tarieven van begraafplaats De Wolfsbergen worden jaarlijks door de gemeente Emmen vast gesteld. Wil je weten wat de actuele kosten zijn van een begrafenis op begraafplaats De Wolfsbergen, neem dan contact met ons op of vraag een kostenberekening aan.

Uitvaartcentrum de Wolfsbergen

De aula van het naastgelegen uitvaartcentrum is sinds begin 2023 niet meer te gebruiken voor plechtigheden en koffietafels. Ook is er geen gelegenheid meer om de overledene op te baren in dit uitvaartcentrum. Wil je meer weten over de mogelijkheden van opbaren thuis of in een uitvaartcentrum, neem dan contact met ons op.

Begraafplaats de Wolfsbergen
Weerdingerstraat 150
7815 SL Emmen

Bron: Gemeente Emmen

Keuzevrijheid begrafenisondernemer

Wij verzorgen vaak begrafenissen en crematies van mensen die in het verleden een uitvaartverzekering hebben afgesloten. Wat veel mensen niet weten is dat je vrij bent om een begrafenisondernemer te kiezen. De grote bedrijven zoals Monuta en Dela en zo nog een aantal hebben naast het verzekeringbedrijf ook een tak uitvaartverzorging. Natuurlijk wil men jou ook graag als klant voor de uitvaartverzorging.

Vaak waarschuwen verzekeraars voor het mislopen van een mogelijke korting. Dit is uitsluitend om er voor te zorgen dat zij de uitvaart te mogen uitvoeren. Je bent hiertoe wettelijk niet verplicht. Je bent altijd vrij om een uitvaartverzorger te kiezen die bij jou past.

Wij kunnen de uitvaartverzekering voor je afhandelen ongeacht bij welke verzekeraar je een polis hebt. Wil je meer weten of heb je vragen over je eigen verzekering dan helpen wij je graag.

Meer begraafplaatsen in Emmen >>

Over Vermeer
Vermeer Uitvaartzorg helpt bij het voorbereiden, regelen en uitvoeren van begrafenissen en crematies in Drenthe en een deel van Groningen en Overijssel.

Lees verder >>

Aanvullende onderwerpen die je mogelijk interesseren

Wat doen na overlijden

Tarieven

Keuzes bij een uitvaart

Vermeer Uitvaartzorg

Alles voor een goed afscheid

Dag en nacht bereikbaar

Bel
24/7 beschikbaar

Vrijblijvend
kennismaken

Stuur ons
een email