Uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Klazienaveen

Peter Vermeer heeft veel ervaring met het regel van een uitvaart in Klazienaveen. Woonachtig in Veenoord, gemeente Emmen, is hij op de hoogte van de mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Een sterfgeval van iemand in uw familie of kennissenkring roept veel emoties op. Het regelen van de uitvaart is dan niet makkelijk. De gevoelens die het overlijden oproepen maken het lastig om het overzicht te bewaren.

Wat u niet zelf kunt of wilt doen laat u met een gerust hart aan ons over. In de week van de uitvaart werken wij op een prettige manier met u samen aan een persoonlijk en passend afscheid.

Wat moet ik doen als iemand is overleden?

U kunt het beste eerst de (huis)arts bellen. Als deze de dood officieel heeft vastgesteld kan de overledene verzorgt worden. Om alles wat moet gebeuren te kunnen overzien hebben we een handige checklist voor u gemaakt. U kunt de checklist met 7 tips hier (klik klik) downloaden.

De keuze tussen begraven of cremeren

Niet altijd is het al duidelijk of het een begrafenis of crematie wordt. Dit is vaak een gevoelskwestie en een heel persoonlijke beslissing. Als u het nog niet zeker weet heeft u misschien iets aan de redenen die we vaak horen. U kunt ze hier (klik klik) lezen.

De kosten van het regelen van een begrafenis of crematie

Welke kosten kunt u verwachten? Hier (klik klik) ziet u een overzicht van de meest voorkomende producten en diensten. Wilt u liever dat wij alles op een rijtje zetten? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier (klik klik) in.

Begraafplaats Klazienaveen

De begraafplaats in Klazienaveen heeft een ware metamorfose ondergaan. De hoofdingang is geheel vernieuwd en er zijn nieuwe grafvelden een nieuw strooibos, urnenveld en extra parkeergelegenheid gecreëerd. Het park is overzichtelijk aangelegd en omgeven door veel groen.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:

  • As verstrooien
  • Urnengraf
  • Enkel graf
  • Twee-diep graf
  • Twee-diep keldergraf
  • Bijzetting van de asbus in een graf

Adres: Van Echtenskanaal NZ 122 7891 AE Klazienaveen

Vermeer Uitvaartzorg is bekend met begraven in Klazienaveen. Peter helpt met het verkrijgen van de benodigde documenten. Wij verzorgen de afspraken met de beheerder van de begraafplaats en begeleiden u op de dag van de begrafenis.

Terug

Bereken

Met onze speciale service berekent u snel en eenvoudig de kosten van een uitvaart.

Doe de test

Hoe heb ik mijn uitvaart eigenlijk geregeld? Weten mijn kinderen wel wat ik wil Wat kost het? Doe de test en weet binnen 5 minuten hoe u er voor staat.

Ontroerend en mooi

Bedankt voor de goede adviezen en de persoonlijke noot die we aan de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder konden geven, was ontroerend en mooi. Het was fijn dat er iemand mee dacht die er ook verstand van heeft en er voor zorgde dat dingen geregeld werden. Dit alles naar wens van de familie.

Jeroen Verkade, Emlichheim / Coevorden

Fijne menselijke begeleiding

Wij danken Peter voor zijn inzet deskundigheid en fijne menselijke begeleiding in de breedste zin van het woord, voor en tijdens de crematieplechtigheid van onze moeder.

W. Schuurman, Stieltjeskanaal / Coevorden

Goede begeleiding en adviezen

"Peter Vermeer heeft ons goed begeleid en heeft goede adviesen gegegeven waar wij zeer tevreden over waren en zijn".

Martijn Booij, Nieuw Amsterdam

Een betrouwbare ruimdenkende persoonlijke steun

Onverwachts werden wij geconfronteerd met het overlijden van mijn moeders lieve levenspartner en onze liefdevolle vader en opa. Om op een passende en persoonlijke manier afscheid te nemen kwamen allerlei zaken op ons pad waar we niet eerder mee geconfronteerd werden. In zo’n hectische periode is het fijn om terug te kunnen vallen op een betrokken deskundige in de Uitvaartzorg. Peter dacht met ons mee hoe we onze ideeën vorm konden geven en stond daarbij open voor onze niet gangbare wensen. “Het is jullie afscheid” stond zeker centraal in zijn begeleiding. Peter was vriendelijk, geduldig en bovenal een betrouwbare, ruimdenkende en persoonlijke steun. Verder was het erg prettig om te merken dat de steun niet eindigde na de uitvaart, maar dat er ook aandacht is voor nazorg. Al met al kijken wij zeer tevreden terug op de begeleiding van Peter rond de uitvaart. We hebben de kans gekregen om het afscheid vorm te geven zoals wij dat passend vonden. Via Google+

Rian Holman

Persoonlijk, meedenkend en met respect

Toen mijn vader kwam te overlijden, 3 maart J.l., zijn wij via via bij Vermeer uitvaartzorg gekomen. We waren opzoek naar een kleine uitvaartvereniging en vonden dat bij Vermeer uitvaart zorg. Heel persoonlijk, mee denkend en met een zeer prettige rustige manier van benadering en de uitvaart van m'n vader is zo geworden als we in gedachten hadden. Onze wensen werden met respect behandeld. En zeker zou ik Vermeer uitvaartzorg aanbevelen aan anderen.

Alexandra van Zeeland, Oosterhesselen

Rustig en integer persoon die echt met je meedenkt.

Bij Vermeer Uitvaartzorg terecht gekomen via internet met als bewuste keuze een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming. Op basis van gevoel en een heldere website voor Vermeer Uitvaartzorg gekozen. Peter Vermeer is een rustig en integer persoon die echt met je meedenkt. Hij begeleidt je uitstekend bij het maken van keuzes en hij bewaakt alle organisatorische zaken voor, tijdens en na de uitvaart, zodat je als nabestaande je volledig kan richten op wat echt belangrijk voor je is; een waardig afscheid van je dierbare. Beste Peter Vermeer, nogmaals onze bijzondere dank voor jouw diensten in moeilijke en verdrietige tijden

Matthijs Veldkamp / Emmen

Alles heel keurig en rustig verlopen

Peter heeft voor ons de begrafenis uitstekend geregeld . Het overlijden van mijn vader gebeurde zeer snel en in zo'n situatie is het fijn als een persoon als Peter Vermeer er is. Begeleid je goed geeft zonodig ook advies en spreekt ook uit ervaring. Voor deze laatste reis van mijn vader is alles heel keurig en rustig verlopen. Dank je wel Peter. Namens

Ina en Ton Tuk-Verbeek en familie

Neemt de tijd en heeft goed onze wensen kunnen invullen

Peter denkt goed mee in de mogelijkheden die bij een afscheid kunnen. Neemt de tijd en heeft goed onze wensen kunnen invullen. Het afscheid is dan ook volledig naar de wens van Wim voltrokken. Annemarie Penner.

Annemarie Penner / Assen

Stijlvol en integer

"Je hebt de uitvaart van mijn vrouw stijlvol en integer verzorgd. Ondanks dat het een uitvaartceremonie in kleine kring was, was het een mooie afscheidsdienst. Het klinkt misschien wat raar in deze contex maar het was geweldig".

Klaas Booij, Nieuw Amsterdam / Emmen.

We konden je altijd bellen.

"We konden je altijd bellen, je hebt ons echt goed geholpen met de dingen waar we geen raad mee wisten".

Zwaantje de Jonge, Nieuw Amsterdam / Emmen.

Correct, vlot, duidelijk en overzichtelijk

Correct, vlot, duidelijk en overzichtelijk. Peter is een plezierige persoonlijkheid, hij adviseert en helpt op een correcte wijze. Mede dankzij Peter is het een mooi afscheid geworden.

Helgo & Bo Beurkens, Emmen

De respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer heeft veel voor mij betekend.

Ondanks het enorme verdriet, denk ik met een goed gevoel terug aan de week na het overlijden van mijn lieve man Ko, Met name de respectvolle en zorgzame begeleiding van Peter Vermeer, bij het balsemen en thuis opbaren van Ko heeft veel voor mij betekend. Hierdoor hebben ikzelf, familie, vrienden, kennissen en buren, 4 dagen in een vertrouwde omgeving, bij Ko kunnen zitten en rustig afscheid van hem kunnen nemen.

Magda Savonije

Jouw kalmte en aanwezigheid hebben mij heel erg geholpen.

Peter Vermeer heeft de begrafenis van onze moeder perfect verzorgd. Persoonlijk & online contact hebben gezorgd voor een mooie maar ingetogen uitvaart in Hallum. Afstanden waren voor Peter geen probleem en Peter was voor mij altijd bereikbaar. Dank voor alles en de rouwkaart & liturgie in het bijzonder welke met jouw deskundige adviezen heel erg mooi geworden zijn.

Henk van Houten, Waddinxveen / Emmen

Een mooie eervolle begrafenis

Hallo Peter, ik wil je hartelijk bedanken voor wat je voor ons heb betekent na het overlijden van mijn Man,Vader en Opa. Door jou inzet is het een mooie eervolle begrafenis geweest. Je was er altijd voor ons, het was je nooit te veel. Peter nogmaals bedankt voor je warmte en geduld.

Joke, Emmen

Met gevoel en medeleven

Ik werd op een rustige en fijne wijze door Peter Vermeer begeleid na het overlijden van mijn man Et. Peter luisterde goed. Hierdoor konden wij samen een passende uitvaartkist kiezen en een mooie en persoonlijke rouwkaart ontwerpen waar de hobbies van Et op creatieve wijze in werden verwerkt. Peter en zijn collega's vormen een goed team dat op een respectvolle wijze, en met gevoel en medeleven, onze wensen uitvoerden. Kortom alles keurig verzorgd. Ondanks de trieste gebeurtenis laat de uitvaart een goede herinnering achter.

Erna, Nieuw-Amsterdam

De klik die er gelijk was en zijn vertrouwde uitstraling werden bevestigd tijdens de uitvaart

Mijn man en ik konden samen alles regelen omdat we wisten dat hij ongeneeslijk ziek was. Vermeer Uitvaartzorg was een van de uitvaartverzorgers die we hadden benaderd, en Peter sprak ons het meeste aan. De klik die er gelijk was en zijn vertrouwde uitstraling. In de maanden die we hadden voordat mijn man overleed stond hij altijd voor ons klaar als wij weer eens wat met hem te bespreken hadden. Nadat mijn man overleed is dat gevoel alleen maar sterker geworden en kon ik er op vertrouwen dat als ik het even niet wist Peter voor mij de juiste beslissing nam. Heb zeker dank zij hem een mooi afscheid gehad.

Harmke Bik, Hardenberg 

Wij zijn op een hele menselijke en betrokken wijze geholpen

Peter was voor ons een hele rustige, menselijke, vriendelijke en betrokken deskundige die ons na het overlijden van onze moeder van 99 jaar heel goed terzijde heeft gestaan. We kregen door hem de kans om de uitvaart op onze eigen manier, in de stijl zoals onze moeder het graag gewild zou hebben, te beleven. Vooral ook omdat Peter met ons meedacht! Peter is op deze momenten een rustpunt! Nogmaals bedankt.

Tiny Jansen, Emmen

Enorm geholpen

"We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft onsin die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Wij waren in de gelegenheid om op voorhand verschillende uitvaartverzorgers te vergelijken. Peter heeft ons ook als enige heel gespecificeerd kunnen/willen aangeven waar alle kosten naartoe gingen, zodat we ook hier goede keuzes in hebben kunnen maken. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen. We hopen dan ook dat we mensen die misschien minder tijd hebben om te vergelijken, door deze "recensie" kunnen helpen in hun keuze".

Martijn de Boer; Hoogeveen / Fluitenberg

Eén telefoontje en Peter kwam

In een omgeving waar ik niet bekend ben overleed onze moeder. Gelukkig had mijn broer al eens te maken gehad met Peter. Eén telefoontje en Peter kwam. Alles geregeld zoals wij wilden. Het was een uitvaart in de nagedachtenis van onze moeder tot in de punten verzorgd. Dank je Peter voor de goede zorgen

Anna Nijks, Nieuw-Amsterdam / Emmen

op een bijzonder plezierige manier verzorgd

Peter Vermeer heeft de uitvaart van Tine op een bijzonder plezierige manier verzorgd. Hij was betrokken, en gaf heldere informatie. Dat maakte dit toch lastige proces een stukje eenvoudiger.

Hans en Beelke Brand / Oosterhesselen

Zeer sereen en zuiver

Wij, moeder en grootouders, werden geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze achtjarige (klein)dochter door een afschuwelijk ongeval. Via Slachtofferhulp kwamen wij in contact met Peter. Wij begrepen dat hij ervaring had in het verzorgen van kinderuitvaarten en contacten heeft met een spreekster die gespecialiseerd is in het leiden van diensten gericht op kinderen. De plechtigheid was dan ook zeer sereen en zuiver, waarbij de klasgenoten van onze kleindochter en de keuze van haar favoriete liedjes een belangrijk plaats innamen. In deze voor ons traumatische periode tot aan de begrafenis hebben wij Peter leren kennen als een uitvaartondernemer die zeer zorgvuldig, zonder iets op te dringen en rekening houdend met de gevoelens van de families, het geheel uitstekend heeft gecoördineerd en de rust zelve bleef. Altijd was hij bereikbaar en welwillend voor aanpassingen in de kostenbegroting. Niets dan lof! Via Google+

Wim Jonkman, Hoogeveen

Professioneel en naar onze volle tevredenheid

De uitvaart van onze vader en schoonvader, Hr. G.H. Lohman, is door Peter Vermeer op een professionele manier en naar onze volle tevredenheid geregeld. De rust die hij met zich meebracht deed ons goed op een moment van stress die er na een overlijden ontstaat. Onze wensen werden uitstekend ingevuld en aangevuld, wij zijn hem daar erkentelijk voor.

Karin Lohman en Arno de Man, Dwingeloo / Hoogeveen

Laatste route in de VW Kever met aanhanger

Als een enorme keverliefhebber wilde mijn vader op zijn laatste route vervoerd worden in de kever met aanhanger. Zo kwamen we bij Vermeer Uitvaartzorg terecht, een uitvaartcentrum dat voor ons niet bepaald naast de deur is. Tot blijdschap van mijn vader bleek alles mogelijk te zijn. De eerlijke en open gesprekken hierover heeft ons doen besluiten toen het moment daar was, om Peter te vragen ons te begeleiden met het regelen van het afscheid van mijn vader. Peter, we willen je bedanken voor je persoonlijke, prettige en respectvolle wijze waarop je met iedereen bent omgegaan en ons geholpen hebt om mijn vader een eenvoudige, stijlvolle uitvaart te geven zoals hij die wenste.

Edith Veer, Amersfoort

Het geeft rust al dingen geregeld te hebben

Het was fijn, in een prettige sfeer, voorlichting te krijgen over verschillende mogelijkheden van begraven en de kosten die dit met zich meebrengt! We hopen het nog lang niet nodig te hebben, maar het geeft een stuk rust, al dingen geregeld te hebben en het ontlast ook onze kinderen. Hartelijk dank!

Elisa Mulder, Klazienaveen

Mijn vader heeft een bijzondere, persoonlijke uitvaart gekregen

Dankzij Vermeer Uitvaartzorg heeft mijn vader een bijzondere, persoonlijke uitvaart gekregen. Bedankt Peter wat je voor mij, mijn moeder, mijn kinderen, man en vooral mijn vader gedaan hebt. Peter kan goed luisteren naar de wensen, bespreekt in duidelijke taal wat daarin de mogelijkheden zijn. Peter heeft goede handvaten gegeven zodat ik terug kan kijken op een mooie waardige uitvaart. Hij nam alle tijd voor ons. Ik kan iedereen Vermeer uitvaartzorg aanbevelen.

Sandra Brongers, Emmen

Ondernam direct de noodzakelijke acties

Toen ik werd gebeld dat mijn vader was overleden heb ik gebeld met Peter Vermeer om te informeren naar de mogelijkheden voor de crematie van mijn vader. Hij woonde in Assen. Mijn woonplaats is Vlaardingen. Hij ondernam direct de noodzakelijke acties en dat gaf mij meteen een goed gevoel. Dankzij zijn kennis, begrip en toewijding kan ik terugzien op een waardige afscheid van mijn vader. Alles wat op afstand geregeld moest worden heeft hij gedaan zoals wij hadden afgesproken. De persoonlijke benadering hebben wij bijzonder gewaardeerd. Beste Peter, nogmaals bedankt voor alle steun. Met vriendelijke groet, Fred van Raamsdonk.

Fred van Raamsdonk, Assen / Vlaardingen

Geheel naar de wensen van de naaste familie uitmuntend voorbereid.

Toen mijn vrouw op 83 jarige leeftijd na 12 jaar de ziekte van Alzheimer te hebben gehad, overleed, besloten wij in een kleine en besloten kring afscheid van haar te nemen in het crematorium te Zwolle. De laatste jaren was er al sprake van een langgerekt afscheid omdat zij stukje bij beetje het kontakt met de wereld verloor. Uiteindelijk herkende ze niets en niemand meer. Gezeten rondom haar kist hebben we volop herinneringen aan haar opgehaald. Hierdoor stond niet meer de zieke echtgenote, moeder en grootmoeder centraal doch vooral de mooie, krachtige en lieve vrouw, die we allemaal nog kennen en voor altijd in onze herinnering zal voortleven. Deze bijzondere bijeenkomst heeft ons allen veel voldoening gegeven als zijnde zeer passend voor die gebeurtenis. De heer Vermeer heeft het geheel naar de wensen van de naaste familie uitmuntend voorbereid. Ook de nodige contacten met overheid en instanties heeft hij verzorgd om op de dag zelf vanuit de achtergrond de bijeenkomst te begeleiden. We zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij zijn taak vervulde en kunnen hem ten volle aanraden als begrafenisondernemer. Wij wensen hem nog veel succes toe!

Jan Breeschoten, Zwolle

Bedankt voor je liefdevolle ondersteuning

Peter, Heel graag wil ik je persoonlijk bedanken voor je liefdevolle ondersteuning en bejegening na het overlijden van mijn moeder (jou oma en omi van je kinderen). De dagen voorafgaande aan haar begrafenis waarop alles geregeld moest worden, kon er blindelings gerekend worden op jou integriteit en deskundigheid. Vanuit de reacties die ik na afloop van de "dankdienst" en begrafenis heb gekregen blijkt dat je het op een zeer bekwame maar ook op "menselijke" wijze hebt gedaan! Daarom nogmaals bedankt!

Tineke Hobers, Emmercompascuum

We kijken met warmte op een moeilijke periode terug

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Het was mooier dan gedacht.

Toen mijn moeder plotseling overleed kwamen wij bij Peter Vermeer terecht. Wat heeft hij ons goed geholpen om mijn moeder een hele mooie begrafenis te geven. Het is zelfs nog mooier geworden dan ik had gedacht. Wij konden Peter altijd bereiken met onze vragen, voor tijdens en na de begrafenis. Ik ben Peter heel dankbaar voor wat hij voor ons en onze moeder heeft gedaan

Bianca Zwijnenburg, Erica / Emmen

Precies zoals we het graag wilden

Bedankt voor alle hulp die je ons hebt gegeven. Het is precies gegaan zoals we het graag wilden.

Willy van der Zee, Wachtum / Dalen

De prettige, rustige benadering van Peter maakte dat alles bespreekbaar was.

Een overlijden komt niet altijd geheel onverwacht. Toch blijken er altijd zaken te zijn waar je niet aan gedacht hebt. De prettige, rustige benadering van Peter maakte dat alles bespreekbaar was. De wens thuis opgebaard te worden vormde geen enkel probleem en was erg waardevol. In onderhandelingen met derden was hij een grote steun in deze moeilijke periode. Peter denkt creatief mee bij het vinden van oplossingen in onverwachte situaties.

Loes van Berkel Bossenbroek, Schoonebeek

Heel prettig persoonlijk contact, soepel en prima geregeld.

Prima geregeld door Peter Vermeer. Alles liep soepel, persoonlijk contact heel prettig. Hij is heel duidelijk in zijn uitleg hoe dingen gaan en geregeld gaan worden. Peter bedankt voor je begeleiding van de waardige uitvaart.

Tonnie Nijks,  Nieuw-Amsterdam / Coevorden

Betrokken, professioneel en tot in de puntjes verzorgd

De uitvaartverzorging en alles er om heen is tot in de puntjes verzorgd. Peter is betrokken en professioneel en voelde onze wensen heel goed aan. Direct na het moment van overlijden stond hij direct klaar en regelde meteen alles (dag en nacht bereikbaar). Wij willen Peter ontzettend bedanken voor zijn inzet en medeleven.

Mike Traag, Coevorden

We hebben als familie erg veel ondersteuning gehad.

We hebben van Peter als familie erg veel ondersteuning tijdens de uitvaart gehad. Rust en controle. Het zijn sterke persoonlijke kenmerken, waarmee we de laatste eer aan mam en oma hebben kunnen brengen zoals wij dat graag wilden.

Hans Kimmann, Odoornerveen / Coevorden

Eerlijk en open

"Eerlijk, open. Je biedt de mensen veel aan. Ook dingen die de meeste mensen niet weten en ook vaak niet aangeboden wordt. De mogelijkheden die er zijn van thuisopbaring, kleding, kisten, waden".

Anoniem via website

Gemoedelijk en vertrouwd

Zoals overlegd wilden we een zeer eenvoudige besloten uitvaart waarbij onze moeder van 94 jaar opgebaard werd in haar eigen appartement in zorginstelling Holtingerhof en een besloten condoleance bij ons thuis op de ochtend voor de crematie. Alles is hiervoor door jouw perfect geregeld. Onze wensen zijn perfect uitgevoerd en willen je hiervoor bedanken. Het overleg en contact met jouw was gemoedelijk en vertrouwd.

Jan Abcouwer, Erm / Emmen

Betrokken, professioneel en zeer correct.

Betrokken, professioneel en zeer correct, zo hebben wij Peter mogen ervaren. Een uitvaart regelen doe je gelukkig maar zelden. echter op het moment dat het je overkomt, is de juiste ondersteuning van groot belang. Peter, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Wij kijken als familie terug op een hele mooie dienst, die mede door jouw inzet tot een fijn afscheid heeft geleid. Familie Groothuis

Karel Groothuis, Coevorden / Emlichheim

Tot in de puntjes geregeld, niets opdringend.

Als ouders kregen we te maken met de plotselinge dood van onze oudste zoon, veel te jong nog. Zelf had hij zijn wensen t.a.v. zijn begrafenis in grote lijnen op papier gezet. Omdat hij getrouwd was had je met twee families te maken. Dat was soms complex. Van beide families, echtgenote en ouders en broers, kwamen de gedachten en ideeën om te komen tot een waardig afscheid. Een begrafenisondernemer die dat aan kan en alles tot in de puntjes weet te regelen op de juiste tijden, behoort voor ons tot de besten. Altijd was Peter bereikbaar, gaf gevraagd en ongevraagd advies, hield rekening met de gevoelens van de nabestaanden, overlegde als het misschien anders uitkwam of duurder zou uitvallen. Peter drong geen mening op, hield alleen de mogelijkheden voor. Wilden we zelf iets regelen dan was dat altijd goed. Waar wij hulp nodig hadden, nam Peter ons de zorgen uit handen. Door de inzet van Peter is de droeve dag goed verlopen en dat was een troost op zich.

Fam. H, Bellingwolde / Veelerveen

Peter je hebt alles bijzonder bij elkaar weten te brengen

Hartelijk dank voor je bijdrage aan deze voor de familie zware dag met veel vragen. Door de wijze waarop je je ingezet hebt is de dag erg mooi en ondanks het verdriet feestelijk verlopen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng, alle organisatie verliep vlot en alles stond in het teken van een bijzonder persoon die we de laatste eer bewezen. Peter je hebt alles bijzonder bij elkaar weten te brengen. Dank voor je contacten. Nogmaals, namens de familie onze complimenten. Max Vermeulen

Max Vermeulen, Vlagtwedde / Winschoten Reiderwold

Mooi en waardig geregeld

De betrokkenheid van Peter is geweldig. De uitvaart van mijn moeder was zo mooi en waardig geregeld. Zelfs nog mooier dan wij verwacht hadden. Bedankt Peter voor alle hulp en steun die wij van jou hebben gekregen en nog steeds krijgen. Je bent een topper in je vak.

Diny van der Kooi, Erica / Emmen

Rust en professionaliteit

Peter Vermeer straalt rust en professionaliteit uit en is altijd bereikbaar. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en op de achtergrond wordt er meegedacht en advies en handreikingen gegeven, indien nodig. Alle zorg wordt netjes en efficiënt uitgevoerd, nadat er voldoende tijd genomen is voor overleg.

Christien van Os, Erica

Professionele uitvaartverzorger

Peter is een rustige en professionele uitvaartverzorger. Alle dank voor de uitvaart van ons pap.

Joke Karst, Klazienaveen

Ook na de uitvaart konden we met al onze vragen bij je terecht

"Na het overlijden van Corrie was je er altijd voor ons. Je hebt alles verzorgd zoals wij wilden. Ook na de uitvaartplechtigheid konden we met al onze vragen bij je terecht".

Dirk Nijboer, Nieuw Amsterdam / Emmen.

Goed oog voor wat er nodig is

"Een uitvaartverzorger waar wij, Natuurbegraafplaats Hillig Meer, graag mee samenwerken. Betrokken, oprecht, prettig in omgang en een goed oog voor wat er nodig is. En niet onbelangrijk, gevoel voor een duurzame en verantwoorde manier van begraven".

Chris Schreve, Eext. , Directeur Natuurbegraafplaats Hilligmeer

Met gevoel

Onze vader Jacob is afgelopen maand overleden. Met 91 jaar, een respectabele leeftijd. We willen je bedanken voor de goede begeleiding en ondersteuning voorafgaand en tijdens de uitvaart. Jouw professionele aanpak, gevoel en rust waarderen wij enorm.
Anna & Bert Kreileman

Anna & Bert Kreileman, Coevorden / Ringe Dld.

Een betrouwbare, discrete en oprechte uitvaartondernemer

"Als een geliefde overleden is, is het al moeilijk genoeg. Een betrouwbare, discrete, oprechte uitvaartondernemer, is dan ook van groot belang. Peter Vermeer is een uitvaartleider van deze tijd, persoonlijk, betrokken zowel tijdens de voorbereiding van de uitvaart, als daarna. Voor ons heeft Peter veel betekent. Wij zijn uiterst tevreden!!"

Gerda Hees, Wedde / Bellingwedde