Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Respectvol en met begrip voor uw emoties

Uitvaartverzorging is een bijzonder vak. Op een emotioneel moment moet er van alles geregeld worden. Dat kan alleen met respect voor de overledene en begrip voor de emoties van familie en nabestaanden. De mensen van Vermeer Uitvaartzorg zijn goed geschoold en hebben alle ervaring die nodig is om een persoonlijke en passende begrafenis of crematie te verzorgen.

Vermeer Uitvaartzorg bestaat uit een klein team van betrokken mensen die een uitvaart tot in de puntjes regelen. Bij iedere uitvaart werken we samen met professionele dienstverleners uit ons eigen netwerk, zoals verzorgers, dragers, sprekers, bloemisten, kistenmakers en steenhouwers. Zo kunnen we voldoen aan iedere wens van de overledene en de nabestaanden. Bij Vermeer Uitvaartzorg hebt u direct contact met de mensen die de uitvaart regelen. Dat praat makkelijk en zorgt ervoor dat de begrafenis of crematie waardig en op de afgesproken manier verloopt.

“Het overlijden van een naaste is vaak heel ingrijpend. Dan iets te kunnen betekenen voor een familie  was voor mij de belangrijkste reden om te kiezen voor dit bijzondere beroep. Het geeft veel voldoening om mensen op een emotioneel moment met praktische hulp terzijde te staan. Onze insteek is om er te zijn met tijd en aandacht en van een droevig moment als een uitvaart toch een gedenkwaardige gebeurtenis te maken.”

Meer over Peter Vermeer >>

Kennismaken?