Zelf uw uitvaart regelen

"Altijd samen in gedachten, in gedachten voor altijd samen"

Geen directe aanleiding voor uitvaart regelen

U staat nog volop in het leven. U onderneemt leuke dingen en er is geen enkele reden om over uw uitvaart na te denken. Maar heel af en toe is er wel eens zo’n moment dat het even door uw hoofd schiet, als er een familielid ernstig ziek wordt bijvoorbeeld of als er een kennis plotseling overlijdt.

Overlijden op korte(re) termijn verwacht

U heeft slecht nieuws gekregen en weet dat uw einde nadert, waardoor nadenken over uw uitvaart ineens veel dichterbij komt. Bespreek met uw naasten uw wensen en ideeën. U weet dan dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst en zo’n persoonlijk afscheid geeft uw nabestaanden rust en troost.

Begraven of cremeren? Een kist, is dat verplicht of zijn er ook andere mogelijkheden? Mag ik altijd mijn eigen uitvaartverzorger kiezen? En wat kost een uitvaart eigenlijk? U kunt heel veel vragen hebben rond overlijden en het regelen van de uitvaart. Daarom is het goed als u zich al gaat oriënteren, ook als daar nog geen enkele aanleiding toe is.

Wij helpen u om overzicht en inzicht te krijgen en komen graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden.
Maak een afspraak voor een gesprek

Wilt u eerst weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart?
Doe de uitvaarttest

Wilt u zelf uw wensen beschrijven? Maak een uitvaartplan. U kunt uw gegevens bewaren in een goed beveiligde persoonlijke omgeving. Het uitvaartplan is gratis en u kunt een aantrekkelijke korting op de basiskosten van uw uitvaart opbouwen.
Maak uw uitvaartplan

Wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op een overlijden?
Vraag de ‘7 tips voor een persoonlijk afscheid’ aan.

7 tips voor een persoonlijk afscheid ontvangen?

Wilt u zelf uw wensen beschrijven zodat uw nabestaanden weten wat zij moeten doen bij overlijden?