Monique Loois, Apeldoorn / Emmen

We hebben de begeleiding van Peter Vermeer als erg prettig en ondersteunend ervaren. Zijn aandacht voor ons nabestaanden en het oprecht meedenken over hoe we de uitvaart konden vormgeven gaf ons het gevoel dat we een mooi afscheid konden ervaren van onze tante en oom


Murk Ozinga, Kudelstaart / Emmen

De uitvaart van onze moeder was heel fijn geregeld in een besloten huiskamer omgeving precies zoals we voor ogen hadden. Alles was gewoon goed. Peter kwam bij ons thuis om alles te bespreken en hij is een hele aardige man. En alles liep heel soepel.


Inge Boonstra, Paterswolde / Hardenberg

Zoek een kleine zelfstandige ipv een grote organisatie voor de uitvaart, werd mij geadviseerd toen mijn broer plotseling overleed. Ik zocht en vond in de buurt Peter Vermeer. Dat bleek een goede keuze. Peter was vriendelijk, rustig, begripvol, luisterde goed naar onze wensen, dacht mee. Goed bereikbaar. Helder in mogelijkheden en onmogelijkheden. Mede dankzij hem werd het een mooi afscheid, hij was bescheiden op de achtergrond, maar alles kwam goed voor elkaar.


Kristina Ellison, Emmen

Peter heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd en wij zijn erg dankbaar en tevreden over de manier waarop het liep. Peter heeft ons op een prettige en professionele manier begeleid en ondersteund. Hij heeft ons daarbij alle ruimte gelaten (en tips gegeven) om de dienst naar onze wensen en ideeën in te vullen. Dit resulteerde voor ons in een intiem, eigen afscheid waar we met een heel fijn gevoel op terugkijken. Familie Ellison


Tonny Croezen, Zuidhorn / Coevorden

Zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van onze moeder. De gesprekken met Peter Vermeer vooraf en de organisatie van de uitvaart nadat moeder was overleden hebben wij als familie als zeer prettig ervaren. Heel geduldig alles besproken en precies zoals we het graag wilden hebben. Goeie adviezen en tips. De aula op de begraafplaats in Coevorden werd nog verbouwd maar Peter kwam met een prima alternatief voor het afscheid in Holthone. Een prima lokatie en goed verzorgd. Namens alle kinderen heel erg bedankt Peter.


Tanja van den Berg van Tent, Emmen

Ik zal dit even in punten aangeven:1.beleefd 2.vertrouwen 3.ruimte geven (spreker, de familie) 4.tot in de puntjes verzorgd.


Tanja Brongers, Hoogeveen

Wij hebben dichtbij 3 grote en verdrietige uitvaarten moeten doen het afgelopen jaar. Eerst overleed mijn lieve mama en aantal weken later mijn lieve papa. Dit was in 2023. Peter Vermeer heeft met de hele familie zo respectvol en in rust de zaken met ons afgehandeld. Ook met de laatste wijzigingen veel flexibiliteit getoond en het toch nog weten in te richten. In februari stierf na lange ziekte mijn ex-partner op jonge leeftijd (54). Het was voor mij zwaar na lange jaren met hem maar vooral voor onze dochter(19) en nog steeds. Peter heeft gezorgd dat hij steeds onze dochter bleef aanspreken door duidelijkheid te geven en geduldig te blijven. Peter respecteert alle wensen en probeert alles mogelijk te maken. We hadden probleem met de foto's. Hij heeft direct alles ingezet om het toch nog goed te krijgen. Na de uitvaart is Peter nog bij onze dochter en mij bij ons thuis geweest. Een heel fijn gesprek dat ons heel goed heeft gedaan. Ik kan iedereen adviseren bij zo een moeilijke verdrietige gebeurtenis Peter te vragen daarbij te helpen om alles in goede banen te leiden. We zijn Peter heel erg dankbaar!


Ernst Bodamer, Assen / Rolde

De uitvaartverzorging door Peter Vermeer heeft ons midden in een tijd van intens verdriet troostrijk geholpen. Kenmerken voor ons zijn: rust, zorgvuldig, integer, persoonlijk en liefdevol!


Xam Vis

De enige uitvaartverzorger die mee dacht met de mogelijkheden en niet alleen nadacht over hogere prijs kaartjes. Erg professioneel, snel in contact gekomen en fijn om dit gevoelige moment met iemand zoals Peter te hebben gedaan. Het gevoel om te zijn geholpen door een persoon en niet een bedrijf is niet te overtreffen.


Marloes van der Sterren, Weiteveen / Fluitenberg

Wij hebben de uitvaart begeleiding van Peter als zeer prettig ervaren. Peter heeft een persoonlijke benadering en is toegankelijk. We konden Peter alles vragen en hij dacht met ons mee. Wij voelden ons erg op ons gemak met zijn betrokken houding. Onze dank is groot voor deze fijne begeleiding! Fam. Mulder


Rina van Groningen - van Dam, Aalden / Fluitenberg

Liefede vol en heel goed geregeld . Fijn om de inplaats van klant medemens te voelen.